Ako si zaznačím menštruáciu, ktorú som dostala večer?
Potrebujem poradiť, ak som dostala menštruáciu večer mam si to zaznaciť ako začiatok menštruácie v ten deň alebo až od dnes kedy sa realne spustila silno?
Potrebujem to vedieť presne aby som sa vedela na určitý dc objednať k lekárovi.
No v ten den kedy realne zacala, ved zacala vecer, nie dnes.
Zaznacila by som si prvý deň dnes. Pri viacerých lekaroch som sa stretla s tym, ze po 16.00 (12.00, 14.00) sa za zaciatok ms poklada dalsi deň. Pričom ma upozornili, ze ms ma byt realne rozbehnutá, nie iba spinenie
@jahvoodka ďakujem za odpoveď , práve preto som položila otázku lebo nebola som istá.
Ak menštruácia začne večer po 18. hodine, za 1. deň sa považuje až nasledujúci deň, vraj.
@ingrid2304 ďakujem
Ja mam bezne spinenie pred MS a mne sestricka povedala, ze urcite znacit den, ked naplno krvacam, nie iba spinenie. Ale ja som vzdy dostala rano, tak toto neviem. Pisem si to do appky a tam si robim aj poznamky, keby som si nebola ista, tak doktorovi poviem potom, ako to bolo a on povie.
1DC je den kedy zacnes krvacat, nie spinit.
Dnes je 1.deň
1 deň hore dole 🤷
@doriiis no a vidíš ja som dospela žena s 3 detmi a toto som tiež nikdy nevedela. Som rada za túto tému.
kebyze je slaba, vzdy si poznacim az dalsi den.
niekedy len spinim zo zaciatku.
@nevenka presne takto to robim aj ja, spinenie nie je menzes.
Tiež sa hlásim do klubu, začala večer, začala v ten deň, dokonca aj keď dostanem neskoro v noci, tak to tak beriem.
@januska12323 pre mňa je ten jeden deň dôležitý, kôli injekciam ktoré beriem.
Tak asi sa najlepšie poradiť s Dr. Ja keď začne poobede rátam ako prvý deň, večer a v noci až ďalší deň.
Autorka, ak sa potrebuješ na určitý deň cyklu objednať k lekárovi, tak najlepšie bude, keď pri objednávaní povieš, ako to je. Kedy si mala prvé špinenie, kedy (o koľkej) už reálne krvácanie. A nech ťa teda objedná podľa toho.

Pane bože 🤦
Pochopila by som kebyže sa toto spýta 13 ročné dievča,čo dostalo menštruáciu druhýkrát v živote.Ale dospelá žena?