Ako si zaznačím menštruáciu, ktorú som dostala večer?
Potrebujem poradiť, ak som dostala menštruáciu večer mam si to zaznaciť ako začiatok menštruácie v ten deň alebo až od dnes kedy sa realne spustila silno?
Potrebujem to vedieť presne aby som sa vedela na určitý dc objednať k lekárovi.
Zaznacila by som si prvý deň dnes. Pri viacerých lekaroch som sa stretla s tym, ze po 16.00 (12.00, 14.00) sa za zaciatok ms poklada dalsi deň. Pričom ma upozornili, ze ms ma byt realne rozbehnutá, nie iba spinenie
Ak menštruácia začne večer po 18. hodine, za 1. deň sa považuje až nasledujúci deň, vraj.
Ja mam bezne spinenie pred MS a mne sestricka povedala, ze urcite znacit den, ked naplno krvacam, nie iba spinenie. Ale ja som vzdy dostala rano, tak toto neviem. Pisem si to do appky a tam si robim aj poznamky, keby som si nebola ista, tak doktorovi poviem potom, ako to bolo a on povie.
@doriiis no a vidíš ja som dospela žena s 3 detmi a toto som tiež nikdy nevedela. Som rada za túto tému.
kebyze je slaba, vzdy si poznacim az dalsi den.
niekedy len spinim zo zaciatku.
Tiež sa hlásim do klubu, začala večer, začala v ten deň, dokonca aj keď dostanem neskoro v noci, tak to tak beriem.
Tak asi sa najlepšie poradiť s Dr. Ja keď začne poobede rátam ako prvý deň, večer a v noci až ďalší deň.
Autorka, ak sa potrebuješ na určitý deň cyklu objednať k lekárovi, tak najlepšie bude, keď pri objednávaní povieš, ako to je. Kedy si mala prvé špinenie, kedy (o koľkej) už reálne krvácanie. A nech ťa teda objedná podľa toho.

Pane bože 🤦
Pochopila by som kebyže sa toto spýta 13 ročné dievča,čo dostalo menštruáciu druhýkrát v živote.Ale dospelá žena?