icon

Ako skrátiť menštruáciu?

11. máj 2025

Ahojte, da sa nejak skratit menzes? dnes som to dostala a v piatok idem na operaciu, to budem mat menstruaciu este posledny den, takze ju potrebujem skratit aspon o 1 den 🙏prosim len overene rady ktore naozaj funguju

stellarstar
11. máj 2025

Veela citronu

petamich
11. máj 2025

Podla mna tiez funguje riadne zvysena davka vitaminu C - takze bud citrusy alebo tabletkovy/praskovy vitamin

liusa82
11. máj 2025

ja si skracujem ms tabletkami ak potrebujem ibalginom.Viem že by sa to nemalo ale každých 6 alebo 4 hodiny rozostup to dodržujem a normálne mi ich stopne.Ale to len ak je to velmi velká nutnosť.Teraz som bola napríklad nascípaná takže som pila coldrex a zároveň som mala ms a ako som popíjala 2 dni za sebou tak aj ms sa mi stopli .Pre telo to jasné že dobré nie je ale tak nerobila som to zámerne

arianna25
11. máj 2025

Opýtaj sa gynekológa ale myslím že norethisteron

lila246
11. máj 2025

Tiez by som to riesila s gynekologom - mas na to vazny dovod

babushkaem
11. máj 2025

A treba vobec? Lebo kamoska napríklad bola na vyberaní obličkovej kameňa cez mocovod a mala normalne ms, len mala tampón…

janetinka27
11. máj 2025

Ahoj, caj z pastierskej kapsick, tabletky dicynone - ale tie si asi len na predpis, ja som ich uzivala pri velmi silnom krvacani, zavolaj svojej gyn

autor
11. máj 2025

tak ja rano zavolam gynekologovi radsej, dakujem

autor
12. máj 2025

volala som, povedal ze pred operaciou nemozem uzivat ziadne hormony na zastavenie menzesu, ze si mam kupit v lekarni bez predpisu ascorutin a uzivat 3x2tbl ze nic viac sa neda pred operaciou