Ako som sa mohla nakaziť pohlavnou chorobou?
Dievčatá poraďte - ako by ste riešili situáciu ? Mám partnera dlhoročného a nedávno pri gynekologických ťažkostiach mi bolo zistené mykoplazmy a trichomoniaza ...partner mi ale tvrdí , že on má nepodviedol a nepripúšťa tuto možnosť ...je vôbec nejaká iná možnosť ako dostať tieto sexuálne prenosné ochorenia? Neviem čo mám robiť ...
Ja mám v blízkom okoli prípad kedy tiež manželku upozornil lekár na to, že vzhľadom na výsledky, že jeden z partnerov musí mať viac sexuálnych partnerov aby sa ona ako manželka čo je verná dopracovala k toľkým "baktériám". Keď s tým, žena na muža vybehla, tak ju začal presviedčať o tom, že to lekár musel použiť nesterilne rukavice lebo on ju nepodvadza. Za rok a pol jej na dvere zaklopala cudzia žena s dieťaťom v náručí,ktoré vyzeralo ako presná kópia jej syna. Takže neskôr vysvitlo, že "manžel" si vďaka svojej práci užíval dvojitý život a mal súbežne dve rodiny, ktoré o sebe navzájom veľmi dlhú dobu ani nevedeli. Známa sa hned rozviedla a čuduj sa svete, s odchodom manžela odišli aj gynekologické ťažkosti
@levandullaa ahojky…ubehlo niekolko rokov,ale zaujima ma ako to dopadlo…bola to nevevera? Velmi mi s tym pomozes. Dakujem

@medeaa ono to nemusi byt nevera ako taka mozno bola nakazena jeho predosla partnerka