icon

Ako správne vyhadzovať použité tampóny?

12. jan 2025

baby ahojte začala som používat tampony no neviem, ako ich vyhadzovať😂 kamoška vraví že ho vzdy zabalí do toaletaku a hodi do smetiaka. No mna napadlo či neexistuju na to nejake samostatne vrecká aby to človek nevidel v koši ak mame navštevu alebo tak. Ďakujem

Strana
z2
nynia
12. jan 2025

Daj si do google damske hygienicke sacky a vyhodi ti nespocet eshopov kde kupis. Dokonca aj v DM maju.

nikpa
12. jan 2025

Návšteva vám pozerá do koša? Ved to tam voľáko zakamufluj 😃 alebo založ malý kôš na WC, všetci vedia na čo tam je 🙄🤷 čiže sa nikto nebude čudovať, aj keby nakukol dnu, čo tam nájde...
Inak v dm majú také malé sáčky - vrecká na dámsku hygienu.

lila246
12. jan 2025

ja mam na wecku mini kos, ktory pouzivam na tampony. kupila som ho v domacich potrebach a pouzivam do neho male sacky do kosa (kupene v drogerii). kos vynasam stale po konci menstruacie, vyhovuje mi to viac ako stale ist po wecku vyhodit tampon do kuchyne

katusskaa
12. jan 2025

kos na wc, balila som do sackov, ale prislo mi to neekologicke, balim do novin, do hocakeho stareho papiera...

januska12323
12. jan 2025

Kôš na záchode slúži práve na takéto prípady a neviem prečo by sa návšteva čudovala. Jedine že by to boli deti. Dospelí ľudia snáď vedia, že ženy krvácajú a nejak sa s tým musia vysporiadať.

wolf_
12. jan 2025

Keď som používala tampóny tak fakt normálne do toaleťáku a do koša. Keď som ešte bývala u rodičov, tak hej, v koši som to "zahrabala" nižšie lebo mi to bolo trápne 🙄😁
Ale inak mne napadli napr. sáčky na psie exkrementy, sú aj ekologickejšie, rozložiteľné (hej, psíčkarka 😀 ).. Tie majú všestranné využitie 😀

kavasmliekom
12. jan 2025

Pre boha, návšteva, keď chce kukať do koša, asi sa musí veľmi u mňa nudiť. Ináč, na wc mam malý kôš, ktiry ma kryt, a na vložky a tampóny používam malé Sáčky na to určené, alebo ako aj tvoja kamoška, zakrutim do toaletného a vyhodím.

sisska96
12. jan 2025

Tak ja splachujem vo wc

wolf_
12. jan 2025

@sisska96 tampón do wc naozaj nepatrí 🤷‍♀️

angelous1991
12. jan 2025

@sisska96 to fakt ??

andrea_82
12. jan 2025

@sisska96 tak to maju z teba v cisticke odpadovych vod radost. Neskutocne im to upchava zariadenia.

lilope
12. jan 2025

Zbytočný sáčok navyše, ktorý ozaj nepotrebuješ. Zabaľ do toaleťáka a zastrč medzi smeti. Prípadne si na ne vyhraď jeden sáčok/kôš na wc a vyhoď takto.

hedviga2
12. jan 2025

@sisska96 božinku to ani nepíš. Vieš ako nechutne plávu po hladine čističky tampóny. Neverím, že toto niekto robí

lucia147852
12. jan 2025

@sisska96 🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️

januska12323
12. jan 2025

@sisska96 tampóny do WC??

sisska96
12. jan 2025

sa smejem teraz ako tu píšete 😂 😂 😂 😂

ika11123
12. jan 2025

@sisska96 to fakt 🤨😵

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
katusskaa
12. jan 2025

@sisska96 a čo je na tom smiešne?

domkakvet
12. jan 2025

Zabalim do papiera a vyhodim do kosa.

nevenka
12. jan 2025

@katusskaa no len ona sama by smiesna bola, keby to skor smutne nebolo, ze dospela zena nevie, ze tampony nepatria do wc 🙄🙁.

janulka1802
12. jan 2025

Ja do toaletného a šup do koša. Extra sáčky v žiadnom prípade, to mi príde strašne neekologické.

sisska96
12. jan 2025

@dharmasanata No nie 😅

sisska96
12. jan 2025

@nevenka 😨😨😨😨 bože 😅

sisska96
12. jan 2025

Také pretvárky ste že až . Minimálne 80% splachuje a tu sa hráte na eko 😅 Keď ste také eko, tak nepoužívajte tampóny, lebo znečistia planétu, tak ako aj plienky a podobne. Používajte umývatelné vložky/kalíšok/nohavičky

lilope
12. jan 2025

@sisska96 prepáč, si mimo. Normálna osoba nesplachuje do wc čo tam nepatrí. Nie si náhodou moja suseda? Niekto u nás totiž splachuje do wc aj kondómy a jednorazové plienky, zaplavili nám čističku odpadových vôd a vlastníci bytov museli platiť čistenie navyše.

saxana000
12. jan 2025

Na wc mam maly kos tampon do toaletaku a do.kosa ziadna veda rovnako aj vlozky po porode vecer alebo v priebehu dna utieram dosku s dezinfekcnymi obruskami tie tam vyhadzujem tiez.ked berem kos normalne ho vysypem ziadna veda.podla mna pre navstevu je takyto kos praveze vyhoda a uplna samozrejmost neviem si predstavit menit tampon na navsteve a utekat s nim potom kam?do kuchyne pod drez?

diewcatqoo
12. jan 2025

@sisska96 nehram da na eko, ale v zivote som nesplachla do zachoda tampon, ani vlozku, ani kozmeticky tampon, ani vlhceny obrusok. Dokonca este aj co Zewa vyraba tie splachovatelne rolky od toaletaku, tak ani na to som este nenabrala odvahu, lebo sa bojm, ze sa to nerozpadne vo vode a upcha nam to zachod.

summer23456
12. jan 2025

No mne minule kolegyňa povedala, že splachuje detské vlhčené obrúsky...má 67 rokov, že občas si nimi utiera zadok. Neverila som vlastným ušiam, ale ako vidím, všetko je možné...

Strana
z2