Ako spustiť samočistenie po missed abort?
Ahojte. Dnes mi doktor oznámil ze bábätko sa prestalo vyvíjať pred 4tt. Beriem progestenalle ktoré som vysadila. Prosím žienky poraďte ako co najskôr spustiť samocistenie. Nejaké čaje alebo niečo. Nechcem ísť na kyret je to pre mňa neskutocne ťažké. Plačem celý deň ze moje bábätko už nieje. S doktorom sme sa dohodli ze pockame a ak nie tak budem musiet ist. Ďakujem vám.
Osobne samocistenie neodporucam, ak nechces byt psychicky este horsie. Moje cistenie nebolo pekne a este som mala aj turbo bolesti. Kyretaz bola vykupenie
@zabka79 ja viem ze kyret je rýchlejší. Ale chcem to skúsiť samocistenim
Ja ťa úplne chápem, ja som rada že som počkala aj napriek bolestiam
@vikisisi ako dlho trvalo kým sa ti spustilo? Ja mam úplne jemne špinenie zatiaľ. Včera som vysadila lieky.
Vo štvrtok cez deň začalo jemné špinenie a až v nedeľu večer sa to spustilo
Záleží aké veľké máš dieťa.
Mne sa prestalo vyvíjať 9tt a to už by bola šanca, že sa aj tak dobre nevycistim a až útočné by sa to naťahovalo.
Ak chces choď na tabletku
@blontimka plod mal len 6mm a vak 17mm. Tu tabletky nedávajú som zo stredného Slovenska.
Ahoj tak ako si dopadla? Je mi to hrozne ľúto,ja som v roku 2016tom mala kyret v 10tt mi lekár zistil,že odmurel plod v 7tt a mala som vyčkať to bola streda do piatku a ísť na krv a predoperačné vyšetrenie na kyret.Lenže mne bolo hrozne zle v ten večer sotva som chodila a tak som zavolala záchranku tá ma zaviezla do nemocnice a na príjme skonštatovali u mňa horúčku a tým pádom do rána nepočkali hneď mi spravili kyret,takmer som ostala na stole ☹ doktorka stála pri mne kým som sa neprebudila a povedala,že sa omňa veľmi bála silno som krvácala.Mám dvoch synov a tým pádom pre mňa to bol hrozný zážitok,i keď som to vtedy brala,z optimizmom ale o mesiac keď prišla ms prepadla ma depresia zo straty keďže švagriná po mojej strate na 4deň porodila zdrvého chlapčeka a chodila knám týždenne aj so svorou ☹ a liečila sa pol roka na depresie kým som sa ztoho dostala a zamestnala a som rada za svojich dvoch synov.Moc držím palce aby si bola čím skôr ok aj psychicky dávaj si B-komplex,D vitamín sú dobré na nervy aj proti depresiám.A držím palce do budúcna.A prirodzené potraty som tiež prekonala medzi synmi 3 v 5-6tt bolo to len akoby silnejšia ms.
@alison11 ahoj. Začala som splniť už v stredu minulý týždeň. Piatok bol fakt kriticky lebo som dosť kráčala a mala som kŕče. A potom už pohoda. Momentálne stále krvacam ale už len málo. Dúfam ze to čoskoro skončí. V piatok idem na kontrolu ci je všetko v poriadku. Pijem každý deň alchemilku. Ale myslím si ze naozaj mi najviac na rozbehnutie zabral tonic. Lebo potom som začala naozaj krvácať. Som myslela ze aj na pohotovosť pôjdem ale baby tu mi hovorilo ze je to v poriadku pokiaľ mi nieje nič iné. A tak aj bolo.
@alison11 bola si aj na nejakých vyšetreniach prečo sa ti to dialo?
Ahoj,ja mám hormonálnu nerovnováhu a teda problém z tvorbou žĺtkového telieska z ktorého plod rastie pred vývinom placenty.A keďže som nemala Duphaston ktorý mi pomáhal z tvorbou pri synoch tak odumreli ☹.
@alison11 ja som prvého syna mala s iným partnerom tak tu je skôr niečo iné keďže malý bol na prvý sup a celé tehotenstvo bez problémov. Teraz som mala aj progestanelle a nepomohol ani ten. Ako som vysadila začala som spinit.
A partnera si mala vyšetreného?
@alison11 nie my sme sstw nič neriešili. A popravde teraz ani nechcem riešiť. Ani tehotenstvo nechcem.
Rozumiem,veľa síl prajem a nech ste čím skôr ok.

@zojkaaa ďakujem. Vyskúšam aj to.
@zabka79 ja bohužiaľ neplánujem momentálne tehotenstvo. A neviem ci v blízkej budúcnosti zmením názor. Príliš veľmi ma to boli.
@reni1512 doktoro bol milý dal mi kontrolu o týždeň ze aj keď bude krvácať a potom aj keď dokrvacam. Dnes som mala ráno špinenie a malú zrazeninu ale odvtedy nič. Dúfam ze to príde. Nechcem ísť na kyret