icon

Ako ste sa zbavili dlhotrvajúcej mykózy?

9. máj 2021

Ktora trva aj niekolko mesiacov, ako ste sa jej zbavili vy?

monnmonn
9. máj 2021

Najskôr mi gynda dala lieky, keď sa to preliecilo kupila som v lekárni candivac na imunitu a zvyšok strava - absolútne žiaden cukor a biela múka , prvý mesiac ani celozrnná, teraz ju jem v pohode pravidelne,žiadna sója ani nič z nej, žiadna kukurica, pozor na huby, žiadne plesnivé syry typu niva hermelin, žiadne konzervované jedlá ani mrazene..a samozrejme žiaden alkohol či káva (i keď teraz si občas kávu dám).a odporúčam este neholit 😄 a pozor na parfumované vložky, tampóny tiež nie sú dobrý nápad...všade píšu že ovocie tiež moc nie až na kyslé druhy..ja jem ovocie od začiatku a poho

monnmonn
9. máj 2021

@monnmonn Jaj a ešte som zabudla, na umývanie mám modrý lactacyd

columbine
Autor odpoveď zmazal
rude_baby
9. máj 2021

Hlavne preliečiť partnera

kkovacovak
9. máj 2021

Ja som sa zbavila mykóz tým že som zmenila partnera. Evidente sme si neboli súdení. Mávala som hádam každé dva mesiace. Zakaždým som to preliečila a zas. Partner sa tiež krémoval a nič. Odkedy s ním nie som tak som nemala mykózu ani raz. Každopádne po čase som sa dozvedela že posledná najsilnejšia mykóza akú som kedy mala bola chlamýdiová infekcia ktorou ma partner vďaka svojmu jednému zahnutiu nakazil. Takže ak to mávate fakt dlho a často tak by som sa popýtala dr aj na iné vyšetrenia. Vtedy to môj lekár neriešil tak som ho vymenila.

amelie2017
9. máj 2021

Niekolkorocne problemy mi zmizli po vybrati mandli. Tie mi oslabovali imunitu a mavala som nonstop mykozu a herpes. Uz vyse 10 rokov ma pokoj.

bigdream
Autor odpoveď zmazal
kkovacovak
10. máj 2021

@bigdream ja bývam v Trenčíne to máte asi trošku od ruky 🙂

bigdream
Autor odpoveď zmazal
kkovacovak
11. máj 2021
olma79
Odpoveď bola odstránená
kristin3558
14. máj 2021

Ahojky tiez som mala s tymto problemy napis mi sukromnu spravu a partnera som nemenila

bigdream
Autor odpoveď zmazal
kkovacovak
14. máj 2021

@bigdream okolo 30, a aj sestrička. Ale či robí v nemocnici to vôbec netuším. Je hlavne veľmi milá, zaujíma sa o stav a snaží sa pomôcť.