icon

Ako úspešne liečiť vonkajšie hemoroidy?

21. dec 2024

Ahojte,objavil sa mi hemoroid.vonkajsi.čo mi odporučíte? nejakú masť alebo tabletky? čo u vás zaberá?

dankabg
21. dec 2024

Faktu masť, dubova kôra. Dôležité je zmakcit stolicu, piť veľa vody, vláknina+ pohyb, pokiaľ je vyprázdňovanie sťažené, tak dlhodobo brať titanlax. Skrátka robiť všetko pre to, aby nenastala zápcha a stolica bola pravidelná

autor
21. dec 2024

@dankabg nemám problém so stolicou.nemam zápchu nič.len vyšla žila.a páli , svrbí.hladam vhodný krém alebo niečo.

dankabg
21. dec 2024

Ok, tak potom tu faktu masť, ťa je dobrá a sedavé kúpele v odvare z dubovej kory

autor
21. dec 2024

@dankabg ďakujem.zajdem do lekárne a kúpim si faktu masť

tessa2299
21. dec 2024

Faktu mast, detralex lieky na podporu ciev, mozu byt aj faktu cipky (ale mna vzdy pohnali na zachod), sedave kupele v dubovej kore, nepouzivat toaletny papier (maximalne vlhceny s extraktom z dubovej kory-da sa kupit v DMke), najlepsie po kazdej stolici sa ist poriadne poumyvat.

andaluzia12
21. dec 2024

Z faktu preháňa aj mňa, existujú ďalšie alternatívny, Mastu, Proctoglyvenol, preparation H, sedací kúpeľ aj v repíku pomáha…

evcagabi
21. dec 2024

Kup si vlhcene utierky s dubovou korou, mne velmi pomohli ked sa mi objavil po porode a mast proctoglyvenol