Ako vyliečiť klebsiellu?
Ahojte, mali ste niektora klebsiellu? Ako ste sa toho zbavili? Za posledny rok som vystriedala niekolko lekarov, vybrala niekolko atb, beriem vsetky mozne prirodne produkty a nic. Vyliecili ste sa niektora?
@anonym0001 ahoj, podarilo sa vám vyliečiť? Ja tiež bojujem s tou pliagou klebsielou.
@kejt1 poprosím ťa pošli mi link na ten zeolit ja ho nikde neviem najist aboslutne vypredané a tiež bojujem s Klebsiellu neviem sa jej zbaviť. Budem ti vďačný. Majú to aj v obchodoch po internete ale moc tomu neverím a v takej krabičke čo máte vy tak som našiel len vypredané
Ahoj, prosim ťa kde sa da kupiť ZEOLIT a ko ho uživť mam klebsiella v moči 10/6 ďakujem ksenzo
Poprosím ťa pošli mi link na ten zeolit ja ho nikde neviem najist aboslutne vypredané a tiež bojujem s Klebsiellu už 15r na vozičku a neviem sa jej zbaviť. Budem ti vďačný. Majú to aj v obchodoch po internete ale moc tomu neverím a v takej krabičke čo máte na foto ďakujem ksenzo
@ksenzo
https://www.dobrio.sk/kozmetika/zeolit-prasok/
Ja mám tento
A podarilo sa ti jej zbaviť a bez antibiotik a za ako dlho?
Ahoj, prosim ťa kde sa da kupiť ZEOLIT a ko ho uživť mam klebsiella v moči 10/6 ďakujem ksenzo
Mne pomohli ant Zinat, podľa kultivacie moču.
Ahoj, tak že nie ZEOLIT ale antibiotika
@jan0126363
@adaam Ja man zeolite od futunatura, v bielomodrom plastovom obale