Ako vyriešiť bolesť a krvácanie pri potrebe?
Ahojte,obraciam sa na vás s nie moc príjemnou témou. Vyše mesiaca dozadu mi začali problémy s konečníkom, strašná bolesť a krvácanie pri potrebe, inak tlak a svrbenie. Bola som u lekára, našiel mi vnútornú ranu a nábeh na zlatú žilu. Dal mi krém, bolo lepšie chvílu,no bolesti pri potrebe zostali. Dnes som mala po potrebe dosť krvi, viac ako zvyčajne a veľmi ma bolí brucho na bokoch od pupku. Nemali ste niekto skúsenosť, čo by mi vedelo pomoct? Iba zasa k lekarovi? Mám sa báť?Momentálne posledné na čo mám čas,je čakať cwlý deň u lekára,preto sa pýtam tu. Za každú radu ďakujem
Napíš do skupiny Zdravotníci na MK
@anjelicek26 Aj u obvodného a taktiež u chirurga, predtým tesne ako začali problémy aj na gastre a nič
Môžeš mať crohnovu chorobu alebo ulceroznu kolitidu a s tým nie sú žarty. Treba na gastro ist, kolonoskopiu a tam ti zistia príčinu. Obvodný a chirurg ti do čreva nevidia.
Na crohna ti dajú lieky doživotne a ulcerozna koli môže skončiť aj s vývodom z tela (moja teta tak skoncila). Takže nezahravaj sa a objednaj sa.
Treba sa dať jednoducho vyšetriť, pretože ozaj nemôžeme vedieť, čo ti je. Ak ti zistia, že sú to "len" hemoroidy, tak potom nemaj strach, pretože tie sa liečiť dajú pomerne ľahko, mne zabral Devenal. Hlavu hore, hlavne, aby si to nenechala tak a neignorovala to.

Bola si u obvodného,gastroenterologa alebo proktologa? A áno,išla by som zasa....je to horšie ako predtým a treba to riešiť.