Ako zmierniť bolesť pri genitálnom herpese?
7. dec 2025
Cauko, prosim vas existuje nejaka masticka alebo nieco co trosku zmierni tuto pliagu? Nepotrebujem od vas poucovanie len nieco poradit co by zmiernilo bolest a neprijemny pocit zospodu. Mam tam 1 vyrazku ale boli jak fras a len predpokladam ze je to to...no proste gynekolog mi len poradil tekuty puder ale povedzme si pravdu to neurobi nic...
Dik za kazdu normalnu radu
anonym_b6278d
•
7. dec 2025@anonym_autor mozes si kludne dat Herpesin krem, zaberie rýchlo
anonym_1766a4
•
8. dec 2025Herpesin krem používam ak sa to vráti a vždy mi predpíšem môj aj herpesin tabletky sú na prevenciu aj na rýchlejšie hojenie.

Existuje Femigel,dostat v lekarni Je to vyslovene gynekologicky liek.Skus ,ale len na ten herpes ziadne okolie. Dat si na tu spachticku s vatou,cim sa cistia usi, trosku toho Femigelu ,ale aplikovat len na ten herpes prekryt tenuckou gazou a nechat posobit az do vysusenia,malo by to zabrat...Ak tam z toho herpesu este nieco zostane este raz z tou spachltickou potriet dat gazicku ..Ak ten herpes mas hore na vonkajsich pyskoch prekryvat nemusis.To natieranie musi byt tenka vrstva,,,Ked herpes bude vysuseny tak viac uz nedavaj ,lebo si vysusis vaginu