Ako zmierniť chronické bolesti pošvy a mechúra?
Ahojte… prišla som si pre radu
Mavam dlhodobé chronické problémy v oblasti pošvy a mechúra. Mala som opakovane bakterie a následne atb. Mám uz dlhodobo negatívne výsledky ale stále mám štipanie /rezanie nič hrozné ako pri zápale ale nie je to zrovna prijemne. Nejake rady prosim?
Nosim bavlnené nohavičky, hygienu dodrzujem, beriem vitaminy aj probiotiká, už neviem čo viac.
Ďakujem 🙂
vynechala si aviváž z prania a žehlíš spodné prádlo? To si neposmenula, mne pomohlo až to.
vynechala si aviváž z prania a žehlíš spodné prádlo? To si neposmenula, mne pomohlo až to.
@anonym_55be86 to veru neskusala, ani by mi to nenapadlo😅môžem skusit a kedy vám to pomohlo? asi nie hneď či? A ziadnu avivaz nepouzivate?
@anonym_55be86 to veru neskusala, ani by mi to nenapadlo😅môžem skusit a kedy vám to pomohlo? asi nie hneď či? A ziadnu avivaz nepouzivate?
@anonym_autor bez aviváže som 20 rokov, vôbec mi nechýba, žehlím asi 15 a veľmi to pomohlo v podstate veľmi rýchlo. Skúšala som prestať žehliť ale hneď som mala isté problémy, tak žehlím dalej.
@anonym_autor toto som mala 10 rokov. Urologicka mi odporucila cicatridinu alebo ialuna cipok a dlhodobo uroril.

@anonym_autor wobenzym + multigyn licquigel