Ako zmierniť menštruáciu pomocou zmien v strave?
Ahojte, ja som ešte tak pred ani nie rokom mávala slabšiu menstruaciu ako mám teraz bolesti som nemala skoro vôbec a krvácanie omnoho slabšie a neviem čo sa zmenilo či to je stresom alebo zlými návykmi že sa to takto zmenilo. Nemáte nejaké rady ako to zasa dať do pôvodného stavu? Alebo teda aby som mala menštruáciu slabšiu. Nejako upraviť jedálniček?
@anonym_autor kokšo co by som ja dala za to keby som tiez normalne krvacala. Ja v podstate len spinim. A vraj podla hormon testoch je to ok. Minule som normalne mala pol vlozky krvi a tak som sa zradovala ze konecne. A tam to haslo. Uz len spinim, iba intinku nosim. Menzes mam jeden den. A vsetko je zle mam 30. Zeny budte rady ze krvacate normalne
Urcite doplnit vitaminy, hlavne vit D. Prirodne veci ako vcelia materska kasicka je velmi dobra, pupalkovy olej al. vo forme kapsul, alchemilkovy caj, pastierska kapsicka (tu iba s mierou) alebo rebricek (mysi chvostik). Doplnit vit C spolu so zelezom, to pomohlo kolegyni. A par mesiacov uzivat Ascorutin.

@anonym_autor vieš čo všetko to môže spôsobovať