icon

Ako zmierniť nervozitu počas ovulácie?

2. jan 2024

Ahojte, idem sa opýtať, stáva sa vám žienky že počas ovulácie ste nervózne? neviete čo so sebou? som na tom posledné cykly takto a vlastne od teraz až do menštruácie sa takto cítim, všetko je zle nič ma nebaví cítim sa škaredá, hlavne tá nervozita, všetko vidím čierne..viete mi poradiť čo nato? 🙂 ďakujem

gkka
13. nov 2024

Áno ja to mam práve teraz pomohlo vám niečo?

katrin3588
5. mar 2025

Ahoj, ja mám tretí deň ovulku a áno je mi na nič tiež, som unavená, taký vnútorný nepokoj, horšie sa mi zaspáva večer. A to užívam AD Escitaloprám trištvrte tablety z 10mg už pol roka a každý večer neurol štvrť tablety z 0,25 mg., Teraz som si 2 dni po sebe dávala magnézium ale že by nejako pomohlo neviem. Asi to len musí prejsť. Hormóny mám ok bola som pred mesiacom na odberoch.

sense
5. mar 2025

Mne pomohla aswaghanda dlhodobo

katrin3588
5. mar 2025

@sense tu ja nemôžem spolu s AD :(

katrin3588
5. mar 2025

@sense chcela som ju aj ja ale neurologička zatrhla.

sense
5. mar 2025

@katrin3588 aj povedala prečo?

jarmilly
5. mar 2025

@katrin3588 neurol neberte, nezbavite sa ho, budete ľutovať

katrin3588
5. mar 2025

@sense lebo pôsobí antidepresívne a to by zosilnilo účinok AD

katrin3588
5. mar 2025

@jarmilly už žiaľ beriem, ale pracujem na vysadení užívam 0,06 mg z 0,25mg

katrin3588
7. mar 2025

Ahojte žienky, som vo fáze ovulácie asi 5 deň , predpokladám alebo teda podľa kalendára mi to ukazuje najsilnejší deň. Od rána som nervózna, nesvoja, pobolieva ma hlava, som viac unavená, nechutí mi až tak jesť dnes, mávam také chvíľky, že mi buši srdce, po chvíľke to prejde samé, tlak mám kolísavý teraz cez obed 121/66 tep 90 , po chvíľke 111/64 tep 85 a tak . Som nízkotlaková môj bežný tlak je 100-105 a spodný 60-65 . Mávate aj Vy takéto stavy? Ako to zmierniť okrem magnézia? 🙂

autor
7. mar 2025

@katrin3588 ahoj no mne sa to stáva presne takto ako tebe , nervozita , taká som nesvoja nepokojná ani to neviem opísať občas 🙂 trvá mi to zhruba v deň ovulácie a ešte deň potom … niekedy si dávam magnezium niekedy nič a len to nejak vydržím 🙂

katrin3588
7. mar 2025

Aj s tým tlakom máš také skúsenosti? Ja teda si zvyknem dať magnézium. Doktorka mi robila aj hormonálne testy pred mesiacom aj na štítnej som bola pred 2 mesiacmi a všetko ukážkové. Tak asi len vydržať, odporučila mi aj nejaké prípravky, ale nezaberalo :( každá sme iná samozrejme.

autor
7. mar 2025

@katrin3588 ako zvykne občas aj ten tlak takto kolísať, nejak to neriešim snažím sa vydrzat , no a potom pred menštruáciou tiež stavy 😀 my ženy to máme ťažké 🙂