icon

Ako zmierniť podráždenie po sexe?

17. máj 2025

Ahojte baby, moj priatel ma velmi hrubý penis a niekedy po sexe tam dole trpím. Objaví sa svrbenie, pálenie ako keby z podráždenia. Ako si tam dole pomôcť, uľaviť? Nejaký krem, mast, čipky?

janulka1802
17. máj 2025

Po kvalitnej predohre s primeraným zvlhčením by si nemala mať také pocity. Neviem, či to vôbec súvisi s hrúbkou, ako píšeš. Pokiaľ Ti samotný sex je príjemný. Hm... po sexe vždy sprcha. Neviem, či na to niečo existuje. Ja som cítila nepohodlie v intímnych partiách po sexe, keď som mala prechladené močové cesty. Vybrala som d-manózu a všetko fajn.

zuzanita1609
17. máj 2025

....radšej knihu 🤭

nikpa
17. máj 2025

Vagína je sval a roztiahne sa podľa potreby... Teda nemyslím, že toto je spôsobené hrúbkou penisu. Treba sa zamerať na predohru a používať lubrikant. Pred aj po sexe sprcha.

sszuzu8
17. máj 2025

Nuž vymeniť partnera, do konca života sa chceš regenerovať po každom sexe? Keď budete spolu žiť a bude chcieť 2x denne? Čo urobíš? Predpokladám ze na sucho ste nešli takže v lubrikacii problém asi nebude

vivien234
19. máj 2025

Stávalo sa to aj mne.. A stávalo sa mi to pri sexe pokiaľ som nebola dostatočne zvlhčená.. Môžeš si spraviť výplach alebo si dať kapsulu na obnovenie flóry ktorá dokáže aj uľaviť od bolesti.. Taktiež lepšiu predohru aby si bola poriadne zvlhčená alebo teda ten lubrikant. Niekedy to môže byť aj baktériami ktoré sa tam zaniesli alebo sa mohli počas sexu vyskytnúť malé ranky. Výplach alebo tableta. Osprchovať sa dôkladne dole ale nie dráždivé prostriedky a nechať dýchať pokožku ona by sa mala dať do poriadku.