icon

Ako zmierniť príznaky mykózy pred rande?

rumbagula
5. apr 2024

Ahojte kočky.
Prosím vás o rýchlu radu.

Zajtra má čaká rande,na ktoré sme čakali 2 mesiace (kvôli tomu, že priateľ žije v zahraničí). Dnes ráno som sa zobudila a pociťujem mierne svrbenie 😔 obávam sa,že začína mykóza 😔
Môžete poradiť niečo na rýchlu úľavu? Natrela som sa fungicidinom,len sa bojím,že do zajtra sa to ešte zhorší. Tablety si nechcem vkladať, keďže z nich ide bordel ešte niekoľko dní.

Nechcem to rušiť,keďže sme na to tak dlho čakali,ale zasa pocestuje za mnou 6 hodin s istými očakávaniami....

Viete poradiť? Ďakujem.

mikitilik29
5. apr 2024

@rumbagula použiť kondóm

jenn82
5. apr 2024

Rosalgin vyplach

ovaaa
5. apr 2024

Dostať čipky.

dadka1997
5. apr 2024

@rumbagula 100% použiť kondom, aby sa infekcia nepreniesla na neho... a najdem tu písať o nezodpovednosti mať styk, keď je nejaký problém, lebo pri oralnom styku, si dá na ústa čo ?

rumbagula
autor
5. apr 2024

@dadka1997 veď keď je nejaký problem, tak nemusí dôjsť k tomu, čo je rizikové,nie?
Áno, je mi jasné, že to nie je ideálne a za normálnych okolností by som to ani neurobila...

rumbagula
autor
5. apr 2024

@ovaaa aj viete odporučiť niečo konkrétne, s čím máte skúsenosť?

alickapusinka
5. apr 2024

Chodíte aj spolu alebo je to iba nejaký PKO.

eliska13
5. apr 2024

@rumbagula aj tak ťa to bude vo vnútri bolieť, stipat

simona20201309
5. apr 2024

@alickapusinka co je pko?😅

@rumbagula stane sa niečo ak by zajtra nič nebolo?

dadka1997
5. apr 2024

@rumbagula
Tak si váž samu seba a neurob to ani teraz, ci chlap ťa chce len pre sex ? To nie je chlap.. pre mňa taketo chovanie je nezodpovedné, nemusis mu hned vesat na nos, ze mas mykozu, môžeš povedat, ze mas menstruaciu alebo nejaký iny problem .. normálny chlap to pochopí, nenormálny nie

ovaaa
5. apr 2024

Toto je volnopredajné

lili1313
5. apr 2024

Daj si canesten gyn combi ako je vyssie, nezostáva z toho, mozno ráno trochu. A pravdaže kondóm. Ale ak ide z diaľky, tak snad tu bude dlhsie, mohli by ste pockat pár dní. Ak ide hlavne o jeho ocakavania... Ak je to tvoj oficiálny partner a aj ty si nedockava, tak tu tabletu a kondóm.

kitycat
5. apr 2024

@rumbagula nie len on ma ocakavania, ale aj ty 😂

alickapusinka
5. apr 2024

@simona20201309 Prišiel Kukol Odišiel.

simona20201309
5. apr 2024

@alickapusinka 🤣🤣🤣🤣 ja odpadnem

fido69
Autor odpoveď zmazal
nivea777
5. apr 2024

Akurát si to tam môžeš ešte fajnovo zhoršiť, aj keď použijete kondóm. Vlastná skúsenosť

alickapusinka
5. apr 2024

@simona20201309 ale to snad nie to som si osvojila od bratranca.