Ako zmierniť silné pálenie vagíny pred výsledkami?
Čakám na vysledky z kultivacie bola som v utorok poobede takze pravdepodobne budú až utorok streda . Naslepo mi dali Clotrimazol ,ktorý je na kvasinky ale nezabra čiže to bude bakteriálna vaginoza . Mám strašne silne palenie čiže najviac to pociťujem zvonku . Ako si pomoct kým prídu vysledky?
@anonym_autor Multigyn actigel krém
@anonym_autor rosalgin vyplach alebo Borogyn capiky, pripadne Betadine capiky. Oba zaberaju na kombinovane infekcie.
@anonym_autor najlepšie bude ísť do lekárne povedať napriamo lekárnikovi aký máte problém a on vám poradí najlepšie
@anonym_autor rosalgin vyplach alebo Borogyn capiky, pripadne Betadine capiky. Oba zaberaju na kombinovane infekcie.
@simsalabim ja mám pocit ze ešte sa mi to zhoršilo po clotrimazole vybrala som 4 tabletky je ich tam 6 ja by som ich najradšej už nedobrala vies mi prosim poradiť
@simsalabim ja mám pocit ze ešte sa mi to zhoršilo po clotrimazole vybrala som 4 tabletky je ich tam 6 ja by som ich najradšej už nedobrala vies mi prosim poradiť
@anonym_autor no nie som odbornika, ale ja by som ich vysadila a zajtra volaj dr.
Repikovy sedaci kupel, rosalgin vyplach.
@anonym_autor odporúčam tiež fungicidín. mala som niečo podobné, zabral mi ihneď
@anonym_autor klude napís my správu poradila by som ti
@beatacellarova môžeš kľudne sem
Akoze ja som nimdy nemala taketo silne palenie. Ale vzdy ak bolo nejake, tak som sa dole umyvala cistou vodou kludne aj kazdu hodinu, ked som bola doma. A plus pila vela vody, aby sa bakterie vyplavili. Vzdy mi to pomohlo. Ale u teba teda neviem
@anonym_autor gynella so striebrom.

skus dovtedy fungicidin, je volnopredajny a ma inu ucinnu latku aj ked je to tiez anntimykotikum