icon

Ako znížiť hladinu TSH hormónu?

15. jún 2024

Ahojte dievčence viete mi poradiť niečo na zníženie TSH hormónu existuje niečo?

taynee
Odpoveď bola odstránená
majamat
15. jún 2024

&tsh je sice hormon, ktory sa zaraduje medzi hormony stitnej zlazy, ale v skutocnosti stitnu zlazu ovplyvnuje, ak ma zvysenu hodntou, znamena to, ze stitna zlaza pracuje malo, ma nedostatocnu funkciu.
v takom pripade treba komplet vysetrit stitnu zlazu - dalsie hormony a autoprotilatky. az potom sa riesi liecba, resp trochu azvisi od hodnoty.
a je len hrnaicna, ci mierne zvysena, v takom pripade sa halvne urobi odber na to sotatne, ak je vlemi vysoka, ta sa robi odber narchlo, akutne a hned sa nasadzuje leicba.
a tiez sa urychlene riesi stika pocas tehu, ale urychlene neznamena zo dna na den, znamena to, ez tehulku nemozu objednat o 6m, ale tak do 1m by mali.

majamat
15. jún 2024

prirpdne sa to vplyvnit moc neda. udajne moze ist o znizenu funkciu aj z nedostatku jodu, icze ak by tu mohla byt ta moznost, tak uzivanie jodu moze cinnost ovplyvnit, ale v pripade autoimunneho procesu to moc nepomoze.

nevenka
15. jún 2024

Inak ako liekmi nie.

blacki12
15. jún 2024

Mne výrazne pomohlo vysadenie gluténu, mliečnych výrobkov a cukru. Pomáha užívanie kurkumínu, aróniová šťava, olej z čiernej rasce...

autor
16. jún 2024

@majamat ďakujem

autor
16. jún 2024

@blacki12 ďakujem viete mi niečo bližšie o tej aroniovej stave povedať kde to zohnať ďakujem veľmi pekne

autor
16. jún 2024

@blacki12 ďakujem

autor
16. jún 2024

@taynee co je prosím hashimoto?

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
16. jún 2024

@taynee aha áno, ďakujem

blacki12
16. jún 2024

Ja som si kupovala v Nemecku, ale dá sa objednať aj cez net.