icon

Ako zvládnuť chuť na sladkosti počas PMS?

15. apr 2025

Ako to riešite? Dáte si viac ako obvykle?

kikuska63
15. apr 2025

Snažím sa jesť ovocie, keď tak poprípade si spravím banán, jahody alebo čučoriedky v čokoláde, je to síce sladké ale nie je to taký hriech ako zjesť celú čokoládu

caroline_
15. apr 2025

ano, doprajem si bez vycitiek aj bezne sladkosti z obchodu,ved to je len raz do mesiaca

sara07
15. apr 2025

oriešky v čokoláde, prípadne čokoladový nápoj, banan zalejem čokoladou , nejem sladké jedlá mučne ale zrovna vtedy sí dam buchty na pare ,,,, proste aby ma to zasytilo ale vela toho nezjedla a niekedy si dám neriešim
snažím sa byt von alebo na trenažery to vždy stiahne tu chut
hlavne nemat nič doma to je základ alebo tak že to nie je pristupne
viem ako ti je uplna že žravost za sladkým

vakatko
15. apr 2025

Sladkosti nahrádzam ovocím, ovocný chia puding, alebo pijem ovocné smoothies s kefírom, kokosovým mliekom, kakaom, tmavou čokoládou... sú sladké aj zasýtia.
Priznám sa, že raz do mesiaca počas PMS musím mať cestoviny (pohánkové) s medom + veľa, ale veľa maku. Mám pocit, že mak mi znižuje chuť na sladké + prečistí tráviaci trakt.

michaela329
15. apr 2025

Dám si normálne tú sladkost - v normálnom množstve, ja napríklad každý deň zjem jednu devu. Ak by som sa snažila telo oklamat ovocím, orechami a neviem akými "zdravými" náhradami (ktoré obvykle majú rovnako a možno aj viac kalórií) - nakoniec by som si ju aj tak dala a mala navyše kalórie z tých alternatív, už sa jednoducho poznám 😏 Ak sa inak zdravo stravujem, jedna sladkosť nie je pohroma.

sisska96
15. apr 2025

Dám si sladkosti kedy sa mi chce . Neriešim to

taktotedanie
15. apr 2025

Daj si proteinovu tycinku, puding, overnight oats
Co nekupis to nezjes