icon

Ako zvládnuť menštruáciu počas plávania na lyžiarskom?

nataliayttt
6. jan 2025

Dobrý deň predom sa ospravedlňujem za chyby pisem rychlo . Potrebovala by som radu 20.1 idem na lyžiarsky kde budeme plávať a mne práve 19. Vychádza menštruácia prosim vas co môžem robiť (za 8 dni mam 14r) ako skrátiť alebo urychlit alebo oddialiť menstruaciu ešte mala som 2 krat v decembri menstruaciu oddiali sa to alebo budem mat normalne mesntruaciu .A ešte nejaké typy co môžem robiť keď mi tam začne tampon som mala raz na kúpalisku ale bol mi ako nepríjemný cítila som ho furt . Dakujem za rady

lila246
6. jan 2025

ked si citila tampon tak to znamena, že si ho mala vložený zle - ja tampony nosim uz niekolko rokov, a spravne vlozeny tampon citit nemas. treba ho dat proste hlbsie, skusat keby ho prestanes citit. snurka trci von, takze sa nemusis bat, ze by sa tam zasekol.

lila246
6. jan 2025

kup si ked tak mini tampony, tie su mensie, ja som s tamponmi zacala tiez tak v 7mom až 8smom ročniku zš, bolo to kvoli športu

luciaruz
6. jan 2025

Presne, bol zle zavedeny, alebo zla velkost

selenka7
6. jan 2025

Co tak menstruacne plavky? Najdes aj tu v bazariku alebo na appke, ktorej nazov sa tu nesmie napisat 🙈😁 (V....d)

babydesire
7. jan 2025

@nataliayttt tampon si musis zaviest tak aby si ho necitila, ak ho citis je zle a urcite ho vyber a daj druhy...oddialit ms ti moze aj gynekolog , objednaj sa, vysvetli situaciu a uvidis. Teda, mamina nech ta objedna,,,ty sama este nemozes. Ale to asi vie, ze so to tak da, neriesila si to snou?

mantilka
11. jan 2025

Si si istá, že dostaneš menštruáciu presne v ten termín? Ja by som jednoducho vynechala plávanie. Je to risk, že chytiš nejakú infekciu a budeš už v mladom veku preliečovať. Je to dôležitý orgán.