Ako zvládnuť návaly tepla počas menopauzy?
Ahojte tečie z vás až tak hrozne že máte tvár aj dekolt mokré?
@lucia851 Prepáč, ale podľa množstva tém, ktoré si založila, nič iné neriešiš. Začni normálne žiť, pôsbíš ako hypochonder. Nemáš počas dňa nič iné na starosti? Práca, dománosť, deti, partner?
@zuzanockamt ty čo sa staráš?ja si porobim čo treba to je moja vec koľko tém založím
@lucia851 V poriadku 🤷 Zakladaj ďalej. Mne to príde už trošku divné, že bežnú súčasť života riešiť celé dni na MK 🤷
@lucia851 sorry ale
@zuzanockamt ma pravdu, každý deň 10 otázok extra za sebou. Keby sa opýtaš všetko v jednej téme nič nepoviem ale teba každú pol h niečo napadne. Sú aj témy kt si položila aj minulý týždeň ta istá otázka, nvm aké odpovede očakávaš?
@eeffka mne začala háprovať ms, síce nikdy som nemala super presne ale začalo chodiť každé 2 m, ptm meskala 3 aj 4 m, teraz mi to prišlo po 77 d. Ďalej návaly, únava, vypadávanie vlasov, spánok sa mi skrátil z 8 na 6, niekedy ani spať neviem a tak som si urobila test a vyšiel pozitívny. Ah zabudla som aj som pribrala a teraz po čase ďalšie príznaky ako opuchnuté nohy, zábudlivosť, nálada hore dole a ďalšie 🙈 ako katastrofa a cítim sa už ako stará babka 🤣
@eeffka normálne na menopauzu, kúpiš v lekárni. Vyzerá ako TT test sú tam 2 ks

@lucia851 Ešte nemám potvrdenú,ale už moc tomu nechýba si myslím.Keby len tvár a dekolt,ale vyjdem z bytu ako zo sprchy mokrá ako myš na komplet.