Ako zvládnuť psychické stavy počas predmenštruačného syndrómu?
Ahojte. Mám velmi zlé, hlavne psychické stavy pred menštruáciou. Riešili ste to nejako, čo vám pomohlo? Ja si dám magnerot, alebo persen,čaj na spanok no ale niečo lepšie od tohto neni, nech nevybuchujem? Ďakujem za pomoc.
Kazde druhe PMS - obvinujem z toho logicky len jeden vajecnik - sa rozchadzam s uzasnym priatelom .... Keby ma cez PMS zachranil od draka princ, stala by som mu hlavu , a nahy Brad Pitt co by doma zehlil , by usiel mojmu uhrancivemu pohladu ... Myslela som si , ze taketo uzasne PMS mam len ja 😲
Pridávam sa do klubu, 2-3 dni pred tým mať zbraň vtedy skončím vo väzení, ísť na vyšetrenie k psychiatrovi skončím s tým rozpoložením na psychiatrii hospitalizovaná. Všetko mi je zle, všetko ide na nervy, ľútosť nad všetkým a aj sebou, hnev na všetko, nespavosť, únava, nesústredená. Neviem ako vy, ale mne sa tieto stavy psychické dosť zhoršili vekom-cca po 30tke, predtým som tiež býval podráždenejšia pred tým, ale s tým čo prežívam teraz sa to porovnať nedá.
@marsmykkok ja to takto mám presne ….po 35 tke cca
Predtým som ani nevnímala žiadne pms stavy
Minule som už goglila, bola som zo seba zúfalá 😆
Baby to fakt neexistuje na tieto stavy nič😭. Žiadne lieky? Čo by nás trošku skludnilo. Já už týždeň pred menštruáciou šaliem. Zjem aj koňa a nech sa mi nikto nepostaví do cesty, lebo....Fakt radšej nech už mám menopauzu. Niekto od Andrea Medveďa neskúšal výž. doplnok PMS?

Tiež to mám podobne, deň pred nemôžem vydržať ani sama so sebou, chce sa mi plakať, všetci mi idu na nervy, neviem sa dojesť … taká úzkosť akoby
Hormóny :/