Ako zvládnuť zápal močových ciest a mykózu?
Dobrý deň , už som skúsila asi všetko a preto skúšam aj tu ,možno bude mať niekto skúsenost a bude mi vedieť poradiť. V lete 2023 po jednom kúpalisku ma chytil zápal močových ciest. Dostala som antibiotiká . Pri doužívaní som však stále mala pocit že to nie je doliečene. Takto som dostávala lieky až do novembra kde mi doktor spravil cystoakopiu a zistil zhrubnutú stenu mechúra. Ja som sa v podstate zápalu ani nezbavila. Každý mesiac som bola na liekoch. Až v july 2024 mi doktor operoval mechúr ,urobil abraziu ,zoskrabanie stien mechúra keďže som mala stále potrvdenu ecoli. Po operácii som však stále cítila ten spodok močovej trubice taký rezavy pri cikani. Po mesiaci od operácie znova zápal znova lieky. Vytvorila som si rezistenciu na antibiotiká takže teraz keď to na mňa príde ,pomôže mi len infuzka. Mám stále boľavý mechúr ,cítim také simranie v mechure,v pošve aj v konečníku . Všade boli ecoli potrvdene. Po antibiotikách sa moc uzdraví ale ja sa stále cítim zle. Mechúr boli, nutkanie na močenie , stipanie v močovej trubice. Objavili sa mykozy. Po troch mesiacoch som si trúfla mať sex. Na druhý deň štípanie pri cikani , pošva a konečník boľavý ,napuchnuty ,štípanie. Pri veľkej potrebe pocit bolesti. Mám za sebou stery u gynekológa,všetko v poriadku. Imunologicke vyšetrenie v poriadku. Krvné testy v poriadku. Najviac sa mi to zhorsi pri menzese , to si musím dať algifen. Menzes mám narušený tiež. Užívala som za rok a pol čo s tým bojujem antibiotiká , probiotiká,tinktúry , kvapky kvapky ,tabletky ,čaje. Som neskutočne zúfalá . Zmenila som urológa . Dal mi lieky na ukludnenie mechúra a aby som nemala nutkanie na močenie. Od imunologa mám len imunor na lepšiu imunitu . Na mykozy mykomax. Je tu niekto kto s týmto bojuje a vie mi niečo poradiť ? Ja to cítim 24/7. Dávajú do mňa lieky a nič z toho. Mala som aj výplachy mechúra ,nepomohlo.dakukem za každú radu
@lusy13 prosím ťa mám ísť na cystoskopiu si Prešova boli tí mala som silný zápal močových ciest močila som samu krv, bolesti veľké rýchla zdravotná služba má prevážala z Humenné do Prešova
@katarinka73 cystoskopia sa dá zvládnuť ,aj keď je dosť nepríjemná. Držím palce