icon

Akupunktúra v 1. trimestri - zvracanie počas celého dňa

zalucia
15. nov 2017

Dobrý deň, rada by som vedela / nakolko mi dr. nevedel povedať nič / či máte skusenost s akupunkturou v tehotnosti v 1. trimestri, na celodenné zvracanie, dakujem

lucynecka
15. nov 2017

Ahoj, nemam sice skusenost priamo so zvracanim, zle mi nebyvalo. Ale - mne zabrala v prvom trimestri na bolest klbov, klop, klop - odvtedy mam pokoj. A v druhom trimestri na nespavost. Len sa treba zverit niekomu, kto naozaj vie, co robi, nakolko niektore body su v tehotenstve kontraindikovane.

janinamojka
15. nov 2017

@zalucia akupunktura je fajn,len.najdi odbornika ktory vie.co robi..u nas je dr.ktora robi akupunkturu,homeopatiu a cinsku medicinu..mne napr.cinska pomohla pri krvacani v prvom.trimes.a homeo pomaha pri zvracani v tehu.

lencil
15. nov 2017

@zalucia Ahoj ja som 3mesiace v kuse vracala neudržala som ani vodu v sebe proste nič... bola som 3krát v nemocnici, ale vždy jak som došla domov bolo to to isté :( žiadne lieky ani čipky mi nezaberali...schudla som za prvý trimestej 12kg! Už som nevedela ani chodiť no v tom mi jedna dula poradila nech skúsim akupunktúru. Bola som na viac sedeniach každý týždeň a naozaj mi to pomohlo... môj stav sa postupne zlepšil. Dostala som tam aj akúsi čínsku zmes na pitie špeciálnu. Takže určite treba skúsiť!!!