Akupunktúra v 1. trimestri - zvracanie počas celého dňa
Dobrý deň, rada by som vedela / nakolko mi dr. nevedel povedať nič / či máte skusenost s akupunkturou v tehotnosti v 1. trimestri, na celodenné zvracanie, dakujem
@zalucia akupunktura je fajn,len.najdi odbornika ktory vie.co robi..u nas je dr.ktora robi akupunkturu,homeopatiu a cinsku medicinu..mne napr.cinska pomohla pri krvacani v prvom.trimes.a homeo pomaha pri zvracani v tehu.
@zalucia Ahoj ja som 3mesiace v kuse vracala neudržala som ani vodu v sebe proste nič... bola som 3krát v nemocnici, ale vždy jak som došla domov bolo to to isté :( žiadne lieky ani čipky mi nezaberali...schudla som za prvý trimestej 12kg! Už som nevedela ani chodiť no v tom mi jedna dula poradila nech skúsim akupunktúru. Bola som na viac sedeniach každý týždeň a naozaj mi to pomohlo... môj stav sa postupne zlepšil. Dostala som tam aj akúsi čínsku zmes na pitie špeciálnu. Takže určite treba skúsiť!!!

Ahoj, nemam sice skusenost priamo so zvracanim, zle mi nebyvalo. Ale - mne zabrala v prvom trimestri na bolest klbov, klop, klop - odvtedy mam pokoj. A v druhom trimestri na nespavost. Len sa treba zverit niekomu, kto naozaj vie, co robi, nakolko niektore body su v tehotenstve kontraindikovane.