Aký typ vazektómie podstúpili vaši muži?
Aky typ vazektomie podstupili vaši muži? Mali ju robenu z 2 rezov na pravom a ľavom semenníku alebo len z jedného rezu? A u akeho lekara ju podstupili ?
@anonym_autor na prsty som mu nepozeral 🙂 🙂 ale v Procare v BA (asi Dr. Racz ak taky existuje? Ak si spominam?)...
@anonym_27511d a 2 rezy alebo 1? Kedy si to absolvoval a koľko si mal rokov?
@anonym_27511d a 2 rezy alebo 1? Kedy si to absolvoval a koľko si mal rokov?
@anonym_autor asi 10 rokov nazad... po 30tke... s tymi rezmi neviem... :(
rezy naozaj netuším , čo povedal lekár, to podstúpil manžel , prečo ťa to tak zaujíma ? 1 alebo 2rezy, veď to je jedno
Manžel bol pred dvoma rokmi vo februári
Mal 39r.
Počet rezov by ma až tak netrápil. Skôr by som možno zvažoval "open-ended" metódu, kedy sa znepriechodní len jedna strana semenovodu, ktorý smeruje do tela. Druhá strana, ktorá ide ku semenníku ostáva otvorená. Je tam lepšie hojenie, menej komplikácií, nie je tam spätný tlak v semenníku, lebo spermie môžu stále vytekať von. Ale praktickú skúsenosť nemám.
Počet rezov by ma až tak netrápil. Skôr by som možno zvažoval "open-ended" metódu, kedy sa znepriechodní len jedna strana semenovodu, ktorý smeruje do tela. Druhá strana, ktorá ide ku semenníku ostáva otvorená. Je tam lepšie hojenie, menej komplikácií, nie je tam spätný tlak v semenníku, lebo spermie môžu stále vytekať von. Ale praktickú skúsenosť nemám.
@anonym_7ada83 A nerobia tam koagulaciu semenovodu? Nemám osobne skúsenosť.
A tá open end sa dá skôr zvrátiť, keď by to bolo potrebné?

@anonym_autor na prsty som mu nepozeral 🙂 🙂 ale v Procare v BA (asi Dr. Racz ak taky existuje? Ak si spominam?)...