Alergická reakcia na intímku.
Ahojte minulý týždeň som dostala alergickú reakciu na intímku (always). Čo na to použivať? Sim po kyretáži tak som siahla za prírodné spôsoby ako repík, intýmne obrúsky lactacydos a teraz aloe Vera first sprey. Už je to trošku lepšie ale není to ono, čo zvyknete na to používať? Ďakujem
Ja používam lidlove ,zelený obal
Najlepšia voľba odstranit príčinu .
Poznám len jednu prírodnú liečivú vložku s aloe vera .
Skúšať ďalšie v obchodných reťazcoch je donekonečna .
Najväčší bordel aký existuje je always ci už volzly, alebo intimky, pri všetkej úcte obdivujem ženy ktoré ich používajú a majú problémy a nedajú si povedať ze to majú z toho... Ako som spoznala ine,druhe,nemam problémy, aj bolestivosť sa zmiernila, dakedy aj není, a nie je to reklama iba moja osobná skúsenosť
Najväčší bordel aký existuje je always ci už volzly, alebo intimky, pri všetkej úcte obdivujem ženy ktoré ich používajú a majú problémy a nedajú si povedať ze to majú z toho... Ako som spoznala ine,druhe,nemam problémy, aj bolestivosť sa zmiernila, dakedy aj není, a nie je to reklama iba moja osobná skúsenosť
@cica8 môžeš mi poradiť aké používaš?

@bielavlcica úplne vyluc všetky vlozky parfemovane a skús aké ti radia tu baby ja ti radim Masmi z DM sú z organickej bavlny nehrozí riziko podráždenia ani alergií neobsahuje umelé hmoty