icon

Alternatívne liečby gynekologického zápalu bez antibiotík

michaelka_
15. feb 2025

Ahojte dievčence,

Doktorka mi predpísala antibiotika na gyn. zápal. Ja by som ho však chcela skúsiť preliečit bez ich užitia, keďže majú aj nežiadúce účinky.
Ak ste šli touto cestou, čo vám pomohlo?

viestta
15. feb 2025

Len odkladaj liecbu. Vies co hrozi pri neliecenych zapaloch v malej panve? Tak si to nastuduj, zistis, ze budes rada za tie ATB

180207
15. feb 2025

@michaelka_ vie, prečo to robí. Po zápale nepreliecenom ostávajú zrasty. Buď rada, že máš poctivého lekara

nika23t
15. feb 2025

@michaelka_ uff, z vlastnej skúsenosti radim, ver lekarke. Buď rada, že máme aj ATB a takúto možnosť liečby. Ja som skúšala sama sa liečiť, dopadlo to katastrofálne, mesiace som sa dávala dokopy.

mia_von_prag
15. feb 2025

Koleduješ si o veľké chronické bolesti, zrasty, neplodnosť, abscesy a šíriacu sa infekciu po celom tele. Zapal sa lieči antibiotikami.
Či potom po mesiaci pôjdeš za ňou zas s ukrutnymi bolesťami nech ti pomôže?
Rieš zapal ihned

taktotedanie
16. feb 2025

Budes mat problemy do buducna ak to nepreliecis
Nic take neexistuje
Nastuduj si co ti sposobi nelieceny zapal
Ale ty si zodpovedna sama za seba a za svoje zdravie, ty budes potom so sebou , s bolestami, zapalmi, sterilitou zit dalej nie my

radka125
17. feb 2025

@michaelka_ Ahoj, úplne ťa chápem, ja som si tým prešla tiež a ATB som nechcela, lebo len narušia telo ešte viac. Pomohla mi prírodná cesta a rady od pána Adamkoviča zo zdravyclovek.sk. Vysvetlil mi, čo sa v tele pokazilo a ako to riešiť prirodzene, bez chémie.
Ak chceš vedieť, ako sa toho zbaviť nadobro, zavolaj mu na 0950 542 989 – mne to fakt pomohlo

viestta
17. feb 2025

@radka125 čítala si v pravidlách "nevkladaj kontaktné údaje"?