Ambulancia liečby sterility, Trenčín - MUDr. Kaščák. Máte skúsenosti?
Ahojte kočky, nenašla som tu takú tému, tak sa chcem spýtať , či ma niekto skúsenosti s tou ambulanciu a s doktorom Kaščákom. Prípadne aký bol v tejto ambulancii postup liečby. ak tu niečo také už je, tak ma prosím nasmerujte.Dakujem všetkým zapojeným snažilkám, tehulkám a maminkám.... 😉

•
25. mar 2009Tak co babulky ako Vam to ide? 😉
0
ahojte, ja som tiez dost z hnusena po osobnej skusenosti s pristupu tejto poradne, a ked si predstavim, kolko casu som u nich zabila, bez akehokolvek vysledku, ....a len si ma pohadzovali ako handru, kde s kazdym doktorom som riesila moj stav od zaciatku,.....dost smutne. ako ste dopadli u toho Basku v banovciach, uz mate nejake vysledky?
ahojte
Chodim do tejto ambulancie a este som nemala ziadnu extra negativnu skusenost... Problem bude asi v tom, ze kazda z nas by chcela silou mocou lekara Kascaka. Nemyslim si, ze je to spravny pristup. Ja chodim teraz uz len k Dr. Hlavacikovi do tejto ambulancie a som s nim nadmieru spokojna... Vsetko mi po lopate vysvetlil a nemozem povedat ani pol kriveho slova. Takze vsetko bude asi o pristupe nie len lekara k pacientovi , ale aj pacienta k lekarovi. Len tolko som chcela. Chodim tam uz rok a nikdy som necakala a nesla tam s tym, ze hned po prvej alebo druhej navsteve zostanem tehotna. Vsetko chce svoj cas, hlavne budte trpezlive 😉
pekny den prajem
Chodim do tejto ambulancie a este som nemala ziadnu extra negativnu skusenost... Problem bude asi v tom, ze kazda z nas by chcela silou mocou lekara Kascaka. Nemyslim si, ze je to spravny pristup. Ja chodim teraz uz len k Dr. Hlavacikovi do tejto ambulancie a som s nim nadmieru spokojna... Vsetko mi po lopate vysvetlil a nemozem povedat ani pol kriveho slova. Takze vsetko bude asi o pristupe nie len lekara k pacientovi , ale aj pacienta k lekarovi. Len tolko som chcela. Chodim tam uz rok a nikdy som necakala a nesla tam s tym, ze hned po prvej alebo druhej navsteve zostanem tehotna. Vsetko chce svoj cas, hlavne budte trpezlive 😉
pekny den prajem
Ahojte...ja sa pripajam k akatke...tiez chodim do tejto ambulancie a stretla som sa s oboma lekarmi a obaja mali ku mne velmi dobry pristup...zatial som s ich liecbou spokojna. Vela zdaru! 🙂
Nie, nechodim, zatial len 2 mesiace, cakame ako dopadne tento cyklus, co sa hormonalneho profilu tyka a potom zacneme asi riesit. A ty Ell?
Ahojte kocky,tak ja len ziram co pisete.Ja som chodila do ambulancie este ked bola v nemocnici a aj tam sa striedali Kascak a Hlavacik a nemozem na nich povedat krive slovo.Starali sa dobre,piatok,sviatok,sobota,nedela,bolo im jedno,ked bolo treba spravit sono,islo sa na to.Nemusela som ich nikde zhanat,boli tam ako sme sa dohodli.Po par cykloch s Clostilbegytom nasledovala laparoskopia,potom merional a IUI.Dr.Hlavacik mal stastnu ruku na prvy pokus.Jedine manzel teda nadaval na tu miestnost,ze keby tam aspon poriadny casopis dali. 🙂 Neviete aku miestnost maju na novom mieste? 🙂 ...Drzim Vam vsetkym paste v snazilkovani 🙂 🙂 O par mesiacov sa k vam pravdepodobne pridam ak sa nestane zazrak a nezacnem po porode ovulkovat
Elle a kedy mas IUI? Budem ti drzat palceky 🙂 Ja uvidim, idem buduci tyzden na krv a po Velkej noci na kontrolu, tak snad sa nieco pohne... 🙂
ahoj bubli, je to vsetko asi lenn vec pohladu, a aj toho ako dlho tamchodis, ja som tam chodila 1 a pol a postupne som bola viaca viac sklamana, lebo ak Ti jeden povie, ze mas PCO a ziadnu sancu otehotniet prirodzene.. a dalsi povie, ze o PCO by nehovoril, ze jeden vajecnik mam v pohode.....a ten isty na dalsi cyklus vyhlasi uplne nieco oine.... neviem,.....bud som nejaky mutant alebo sa mi vajecniky a HP menia z ccyklu na cyklus....alebo...
a potom tam pridem, ze som tehotna prirodzene bez hormonov a pozeraju na mna ako na zjavenie...opakovalo sa to 2x a skoncilo skorymi potratmi... ale stacilo aby som tam prestala chodit....
nechcem vam kazit iluzie, pokial ste spokojne...drzim vam palce a prajem skore uspechy.... x-)
a potom tam pridem, ze som tehotna prirodzene bez hormonov a pozeraju na mna ako na zjavenie...opakovalo sa to 2x a skoncilo skorymi potratmi... ale stacilo aby som tam prestala chodit....
nechcem vam kazit iluzie, pokial ste spokojne...drzim vam palce a prajem skore uspechy.... x-)
caute kocky,prosim vas mohly by ste mi poradit?mam za sebou 2 ivf a 1 ivm v iscare.samozrejme
bez uspechu.stalo ma to moc,moc bubackou,a uz nemam dost financii na daksi pokus.pocula som
ze v tn dr.kascak robi aj umele oplodnenie.zevraj to stoji len 1200 sk.co je kocky na tom pravdy?
dajako sa mi tomu nechce verit.povedala mi to jedna kocka ktora u neho bola a vkladal jej spermie
do maternice.a teraz je tehu.hned na prvu supu.ja mam problem z vajickami nechcu narast,aj som
mala embrijko v pohode ale neudrzala som to.
😞 😞 😞 prosim poradte mi.som dost z toho vycerpana psychicky a ako samoplatca je to strasne
moc bubackou.
bez uspechu.stalo ma to moc,moc bubackou,a uz nemam dost financii na daksi pokus.pocula som
ze v tn dr.kascak robi aj umele oplodnenie.zevraj to stoji len 1200 sk.co je kocky na tom pravdy?
dajako sa mi tomu nechce verit.povedala mi to jedna kocka ktora u neho bola a vkladal jej spermie
do maternice.a teraz je tehu.hned na prvu supu.ja mam problem z vajickami nechcu narast,aj som
mala embrijko v pohode ale neudrzala som to.
😞 😞 😞 prosim poradte mi.som dost z toho vycerpana psychicky a ako samoplatca je to strasne
moc bubackou.
Začni písať odpoveď...

Odošli