icon

Antibiotiká a pálenie pri močení

natalkam123
8. jún 2019

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať.
Pan doktor mi predpísal antibiotika kvôli baktériám, ktoré mam v pošve.
A pri močení ma to páli už tretí deň a užívamr ich s partnerom 6ty deň.
Myslite, ze to je v poriadku, že sa to preliecuje alebo teda zlý signál toho, že mi nerobia dobre?

lenulka_14
8. jún 2019

@natalkam123 ako sa volaju ?

natalkam123
autor
8. jún 2019

@lenulka_14 deoxymykoin

lenulka_14
8. jún 2019

@natalkam123 aha
Ja som mala fluomizin,vagilact a este jedno take v tube vytlacacej a tiez za par dni ked to slo von tak ma to palilo 😞😞
Aj pisu v pribalovom letaku ze to mozu byt vedlajsie ucinky dost caste tak som nestresovala iba vydrzaala ;) dost mi pomahalo ked som si to castejsie sprchovala v priebehu dna

natalkam123
autor
9. jún 2019

@lenulka_14 ale ja mam normálne tablety nie vaginálne 🙂

simsalabim
9. jún 2019

@natalkam123 deoxymykoin su sirokospektralne antibiotika, cize mozu sposobit vaginalnu mykozu ( pozabijaju aj prospesny laktobacil a kvasinky sa mozu premnozit). Tipujem, ze toto je tvoj pripad. Treba ist na gyndu, povedat, co sa stalo, daju ti lieky na mykozu.

natalkam123
autor
9. jún 2019

@simsalabim toto ale doprdele nechaoem, načo mi dáva také lieky co mi môžu uškodiť prečo mi nedal lieky len na jednu kontrketnu vec ktorú treba zabiť? 🤦🏼‍♀️🙄🙄🙄

simsalabim
9. jún 2019

@natalkam123 antibiotika zabijaju bakterie, aj tie zle aj tie dobre. Je to bezny vedlajsi ucinok. U niekoho sa prejavi ako mykoza, u niekoho nie, niekomu skodia len niektore druhy. Niekto hnackuje, niekto nie.... Niekto mykozu dostane kazdy krat (vtedy ti lekar moze naraz predpisat aj antimykotika naraz s antibiotikami), niekto len dakedy.

natalkam123
autor
9. jún 2019

@simsalabim aj som inak rozmýšľala, či zo nieje preto, že vylučujem tu baktériu kvázi, že sa tak liečim.

stanulienkat
9. jún 2019

Ano,asi vaginalna mykoza. Treba vzdy uzivat probiotika spolu s antibiotikami.

simsalabim
9. jún 2019

@natalkam123 blbost a riadna. Aj ked mas anginu, tak na 6. den ta zacne palit hrdlo, lebo “vylucujes tu bakteriu”? Bakteria je uz mrtva a navyse, nechapem, ako by ta mala palit?