icon

Antidepresíva a ich vplyv na sexuálny apetít

17. júl 2025

je tu niekto komu neovplyvnili ad sexuálne libido ?

anonym_3ecffd
17. júl 2025

Su urcite AD, ktore neovplyvnia libido. Ale zase radsej byt v pohode, ako byt na tom zle, ale sexovat o dusu. Ja som to mala pri escitaloprame. Chut na sex bola neobmedzena. Ale zase bolo mi strane psychicky zle az tak, ze som chcela zomriet. Nastastie som AD vymenila.

autor
17. júl 2025

pytam sa lebo beriem zatial len prvy tyzden, a zatial viem dosiahnuť orgazmus aj ked mozno trochu tazsie ako obvykle ale da sa … tak len chcem vediet ci je mozne ze to takto ostane alebo mi ta chut zmizne uplne …

autor
17. júl 2025
@anonym_3ecffd

Su urcite AD, ktore neovplyvnia libido. Ale zase radsej byt v pohode, ako byt na tom zle, ale sexovat o dusu. Ja som to mala pri escitaloprame. Chut na sex bola neobmedzena. Ale zase bolo mi strane psychicky zle az tak, ze som chcela zomriet. Nastastie som AD vymenila.

@anonym_3ecffd ake beries teraz ? 😊

anonym_cc8e2d
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_3ecffd ake beries teraz ? 😊

@anonym_autor hm. Ja odkedy beriem ad tak nemám chuť na sex

anonym_55f80d
17. júl 2025

@anonym_autor sex sa zmenil mala som problem vobec sa spravit , bol to ako sex cez sklo uz chápem ako sa cítia chlapy s kondómom , ale velmi mi pomohli da sa to vydržať

billy_jean
Autor odpoveď zmazal
ronie338
17. júl 2025

Beriem ad a úplne v pohode. Nemám pocit ze by som bola iná ako pred nimi, beriem ich 8 rokov

marianarem
17. júl 2025

@anonym_autor U mna to nikdy nemalo absolutne ziadny vplyv, akakolvek davka vobec nic.

saruska1111
20. júl 2025

Ja som asi prvé 4 mes nemala nejako chuť potom sa to upravilo a dokonca mám známych čo majú ešte väčší apetít po AD 🙂