Antidepresíva a ich vplyv na sexuálny apetít
je tu niekto komu neovplyvnili ad sexuálne libido ?
pytam sa lebo beriem zatial len prvy tyzden, a zatial viem dosiahnuť orgazmus aj ked mozno trochu tazsie ako obvykle ale da sa … tak len chcem vediet ci je mozne ze to takto ostane alebo mi ta chut zmizne uplne …
Su urcite AD, ktore neovplyvnia libido. Ale zase radsej byt v pohode, ako byt na tom zle, ale sexovat o dusu. Ja som to mala pri escitaloprame. Chut na sex bola neobmedzena. Ale zase bolo mi strane psychicky zle az tak, ze som chcela zomriet. Nastastie som AD vymenila.
@anonym_3ecffd ake beries teraz ? 😊
@anonym_3ecffd ake beries teraz ? 😊
@anonym_autor hm. Ja odkedy beriem ad tak nemám chuť na sex
@anonym_autor sex sa zmenil mala som problem vobec sa spravit , bol to ako sex cez sklo uz chápem ako sa cítia chlapy s kondómom , ale velmi mi pomohli da sa to vydržať
Beriem ad a úplne v pohode. Nemám pocit ze by som bola iná ako pred nimi, beriem ich 8 rokov
@anonym_autor U mna to nikdy nemalo absolutne ziadny vplyv, akakolvek davka vobec nic.
Ja som asi prvé 4 mes nemala nejako chuť potom sa to upravilo a dokonca mám známych čo majú ešte väčší apetít po AD 🙂

Su urcite AD, ktore neovplyvnia libido. Ale zase radsej byt v pohode, ako byt na tom zle, ale sexovat o dusu. Ja som to mala pri escitaloprame. Chut na sex bola neobmedzena. Ale zase bolo mi strane psychicky zle az tak, ze som chcela zomriet. Nastastie som AD vymenila.