Antikoncepcia - krv pri sexe
Ahojte, zazila ste niektora ze ste si nanovo nasadili antikoncepciu a krvacali ste pri sexe? Po sexe nic, ani kvapka, ziadne bolesti proste vsetko ok ale pri sexe ked ide naozaj dost hlboko tak je tam krv…citala som kade tade ze pri novonasedenej antike je to bezne zo zaciatku… ja ju uzivam 17ty den a 2 krat sme mali sex a 2 krat bola krv uz sa zacinam citit trapne… dr mam na dovolenke 🙈
Alebo je len podrazdeny krcok, ked ide hlboko, tak praskne na nom nejaka cievka a je to. Alebo ten polyp. Alebo, kym sa Ti nastavia hormony, mas tu sliznicu citlivejsiu, suchsiu a moze zakrvacat. HAK vlastne obrazne povedane nastavi telo, ako keby bola zena tehotna a aby k ziadnej ovulacii nedoslo. Ja som bola tehotna 3x a pri kazdom tehotenstve som bola suchsia a sliznicu som mala krehkejsiu, takze casto som mierne spinila po sexe. HAK som brala ako mladucka, max. pol roka, ale kvoli neziaducim ucinkom som to vysadila a neberiem to uz xy rokov. No kazdopadne to treba po dovolenke riesit s dr.
Tiež sa mi stávalo ale môj lekár povedal že nerozumie prečo sa to deje , tak hádam ten tvoj ti pomôže
@danka14788 tiež som to mala a lekárka mi našla ranku na krčku ktorú sme vzdy pri sexe rozdrazdili ..je to už dávno ale zdá sa mi že mi dala nejaké čipku vaginálne a potom som mala ešte probiotiká vaginálne a chvíľu abstinencie a bol kľud
@viktorka124 no ja som predtym mala partnerov ale toto nikdy sa mi nestalo tak som ostala v soku ze co to je, je pravda ze iba tento jeden ide tak ze na doraz a no patri k tym vacsiiim, co ma neskutocne tesi ale zase toto krvacanie no citim sa trapne uz fakt 🙈namiesto toho aby si clovek uzival ten sex tak trpne ci bude nebude krv 🙈
@dejna_ ja som bola cca pred mesiacom na sono a tam lekar povedal ze vsetko ok len ze mam posunutu maternicu (nizsie) tak ma napada ci z toho to potom nemoze byt jedine
No môže to byť aj tou posunutou maternicou, keď vravíš že tvoj partner patrí k tým obdareným mužom. Že ti tam niečo "naruší" pri tom.
@viktorka124 no sama som zvedava na 16.8 ma objednal dr a laskavo nech prezrie milimeter po milimetri nech nemusim dedukovat ustavicne ze co to asi tak moze byt 🙈😁
@danka14788 držím palce, nech sa dozvieš príčinu ❤️

@danka14788 mozno je to tam viac prekrvene, hoci mne sa to nestalo a brala som antiku. Mozno je tam nieje aj nejaky polyp a pri sexe sa podrazdi a zakrvaca. Urcite by som pre istotu isla k lekarovi