Asi vo mne ostal tampón
Stal sa mi trapas.baby rano som vstala a neviem ze kde sa stratil tampon.moze sa stat ze ostal vo mne?
Baby, ja tomu nerozumiem. To tam máte polmetrovu hlbku, že neviete zistiť, či tam niečo je, ak tam nedáte ruku až po lakeť?
Veď ono sa to nemá kde stratiť, že by to precestovalo do mozgu.
Ako nehnevajte sa ale aby 30 ročná žena nevedela zistiť ci ma v sebe tampón? Je veľmi smutné ako niektoré ženy v takom veku nepoznajú svoje telo.
Vsak sa ,,neurazajte"kvoli takej blbosti.
@elsaanna1 no a ako si vlastne dopadla? Bola si, či si to riskla bez prehliadky?
@taskataska nie nie sme dementne,ale tvoja reakcia sa k dementosti dost priblizuje 😊🙄ja si bezne nehladam krcok maternice a ani ma to nezajima a kedze ma ze vobec nenapadlo ,ze som si tam mohla nechat tampon ,tak neviem,preco by som ho tam mala akoze hladat.. Su dni ,kedy nevies co skor, robis veci automaticky a toto bol jediny krat za 17 rokov co sa mi toto stalo 😊
@elsaanna1 kalisok je vec na zachytavanie menstruacie ,obdoba vloziek a tamponov a naozaj super vec,vyskusaj ,uvidis sama...prvotna investicia je nic ..cca 20 e a ak si schopna menit si jeden ,dalsi nepotrebujes..ja mam dva,ale hlavny bonus je ze nemam absolutne ziadne bolesti ,ked som ho zacala pouzivat
@elsaanna1
@panelacikova ja to isté 🙈, tiež si nahlas hovorím, že vyťahujem a zahadzujem 😁
@panelacikova no nebila som na prehliadku moja gynekologička ma dovolenku,zatial ma nič meboly ani nic necitim tak neviem na pohotovost som nemohla ist nemam ako
@elsaanna1 to by uz asi zapachalo riadne po tolkych dnoch. Pripadne si poriadne umy ruky a posmatraj si tam 😃
@elsaanna1 tak v tom prípade tam nie je. zaveď si do wc zápisník 😀
@jania023 Ahoj,skus si pozriet toto video>
https://www.youtube.com/watch?v=o9fPUfm-uYE@niekto2hy dufam od 6. Jula je uz vonku 🙈
@srferreira Kto je vonku,mal domace vezenie?😎
@srferreira Robil som si srandu.🙂
@srferreira ani tam vraj nebol.bola som na pohotovosti.nuž asi strácam pamäť

@gazpalm co to je ten kalisok?ďakujem