Autovakcína alebo cystoskopia
Ach..viem ze tu je xx zien co tym trpia ale tento mesiac to je ciste zufalstvo pre mna..od septembra mam uz 3 antiobiotika..tento mesiac zinnat aj nolicin..vyzera to tak ze mam riadne rezistentnu bakteriu..bo mi moc nepomohli..moc mi idu az v piatok zobrat na kultivaciu..gynda niekedy az buduci tyzden lebo covid..v ziline je zohnat urologa priam nemozne!!!nechcu ma zobrat bo nie som v ich spade..Nema vaaaaam kto pomoct..snazime sa o babo..trpim tym uz dlho..uz mam za sebou 2x IFV neuspesne..chceme ist na 3IVF ale kvoli zapalom nemozem a uz ma nebavi nic..ja uz neviem co mam robit..na imonologi mi nic take nezistili..mam vysadene sladke uz skoro mesiac..aj pecivo a sacharidy..s manzelom sme uz asi mesiac nesexovali..cize kedy mame robit dieta..citala som o autovakcinach a cystoskopii ze iba to zenam s opakovanymi zapalmi pomohlo..urovaxom a vsetko mi vzdy len na chvilu pomohlo..tolko penazi v kadejakych doplnkoch ze mi je do placu..vzdy mi najdu len E.coli..chlamydie a vsetko ostatne negativne..zufala
som..strasne som zufala..kto ma prosim s tymi vakcinami a cystoskopiou skusenosti???vie to pomoct?dakunem za kazdu radu. 😞😞😞😞🙏🙏🙏🙏🙏

@jenny316 ja mam zásoby chvalabohu, takze este na niekoľko mesiacov mam. A ak sa to v lekarni neobnoví tak skúsim cez zahraničie zohnať, ako aj ine nedostupné lieky u nás na SR sa mi podarili zohnať.
Alebo ešte môžeš skúsiť autovakcinu keď ti imuno-alegolog napíše ziadanku.