icon

Baby, ktoré pracujete v nemocnici - dajú sa cez systém pozrieť aj diagnózy z iných oddelení?

buuu
23. nov 2018

Prosim Vas, chcem zistit, je mozne vidiet v systeme diagnoz na oddeleni aj dianozy z inych oddeleni?

bibiankaka
23. nov 2018

@buuu neviem ci aj sestry ale lekari to vedie pozriet

buuu
autor
23. nov 2018

Vedia tam nahladiadnut aj sestry? Vie niekto povedat

janinah
23. nov 2018

ak by dotyčnej na tom veľmi záležalo,tak sa k takej info vie dostať

buuu
autor
23. nov 2018

@janinah teda vie to vyhladat ked si tukne na oddelenie kto sa tam nachadzal hej? Plus diagnoza.

janinah
23. nov 2018

@buuu nie...takto nie....ale návod ti dávať nebudem😉

buuu
autor
23. nov 2018

@janinah nejde o navod, nepracujem v nemocnici. Mam neprijemnu skusenost, teda o poruseni mlcanlivosti sestry.

janinah
23. nov 2018

@buuu musíš mať dôkaz,ak chceš niečo riešiť s nadriadeným onej sestry

buuu
autor
23. nov 2018

@janinah nejdem nic riesit, aj ked by som mala velmi chut a viem to lebo nik iny to nevie..takze tak..vravim si ze na kazdu svinu sa voda vari. Len som chcela vediet ako lahko sa moze dostat sestra k diagnozam z ineho oddelenia.

janinah
23. nov 2018

@buuu ľahko nie....ale dá sa

sisaka
23. nov 2018

Na Slovensku je minimálna vymožiteľnosť práva, nedokážeš nič, ak sa za nu postavia, všetko sa ututle.
Ja pracujem v nemocnici, ale v inom štáte, mám prístup k množstvu osobných údajov všetkých pacientov, ktorý sú v našej nemocnici, ak by sa na niečo take prišlo tak letím na mieste. Minuly rok sme mali taký prípad, nie na našom oddelení a dotyčná osoba letela a v štátnom zdravotníckom zariadení si už neškrtne...

deti95060810
24. nov 2018

@sisaka ale v zahraniči že...nie tu na sK...😉
tu na sk sa všetko ututle ....🙄😨

sisaka
24. nov 2018

@deti95060810 áno, veď preto som napísala, že v inom štáte, na Slovensku vieme všetci ako to funguje... žiaľ, veľké nádeje by som do toho nevkladala

cacianka
27. nov 2018

Kazdy zdravotnicky vyssi pracovnik ma pristup cez kod/heslo do info systemu nemocnice databaza pacientov a vidi komplet chorobopis.nemoze vsak robit upravy ani opravovat, len citat.cize podozrenie mozes mat opravnene.len je problem dokazat.