Bartholiniho žľaza - doliečenie po prasknutí
Ahojte, mala ste niektora problem s "bartolinkou"? Ja ju mam opat. Predtym to riesili chirurgicky v narkoze, teraz praskla sama, cize len dr ambulantne osetrila. Ak vam tiez sama praskla, doliecilo sa to same? Dostala som ATB, mam si to este dezinfikovat. Ak sa nezahoji, do nemocky. Ake mate skusenosti ak sama praskla? Dakujem
Praskla sama pocas uzivania atb., no aj tak som musela ísť na operáciu. Je odvtedy uz 18 rokov a nevratilo sa to.
Tiez som to raz mala a praskla pocas uzivania atb, doliecilo sa samé ale teda hrozne dlho to trvalo. Asi aj mesiac, dva. A stale sa tam zbieral ten hnis, no dufam, ze uz to nikdy nezazijem.
@anonym_autor Kurnik ja sa s tým trápim dlho a nie a nie sa zbaviť!. Ja to mám v kuse na slabinách pri pošve.
Tak asi je to to.Už na oboch stranách. Raz na jednej potom na druhej a teraz na oboch. Bolí to jak šľak.Vytlačim,dezinfikujem,používam aj ichtylovú mast a nič.
Nezahojí sa to.Iba menej bolí. U lekár a som s tým nikdy nebola.
@anonym_autor Nepovedali Vám čo ich spôsobuje,prečo sa to robí? Ja som to nikdy predtým nemala a teraz už strašne dlho.

Zahojilo sa to, vybrala som ATB