Bartohliniho žľaza
Dobrý deň žienky mám zdravotný problém bartohliniho žľazu trvá mi to už 2 roky, prvý krát ked som si nahmatala bartohliniho veľmi som sa zľakla, nevedela som čo to môže biť, a ani som nevedela že to existuje. Tak som išla na gynekológiu a tam mi to aj vyšetrili a vypustili hnis súper úľava 😊 prosté je tam niečo čo by to tam nemálo byť . No po mesiaci zase!! tak som študovala cez internet domace liečenie, a stale veľká úľava po domácej liečbe. Chápete. Vypustený hnis atď.. a každý druhý mesiac trvá mi to už 2 roky stale to isté. No tak som sa rozhodla, že už musím stym niečo robiť.predsa nie som v poriadku. Išla som na gynekológiu a povedali že musím ustúpiť operáciu čaká ma operácia 31.3.2025. neviem ake to bude, koľko tam budem dni, alebo či je to dlhá operácia. No ak máte stym skúsenosti napíšte mi čím skôr. Ked mi do vredy nepride odvas správa. Tak vam napíšem ako to bolo snáď vám to pomôže ohľadom bartohliniho menšie informácie. Ahojte 😊
Oprava - 17 rokov 😅🤣 neviem počítať 😂
@andreakotesova verím tomu že sa mi úľavy je to veľmi silná bolesť v poslednom čase, a veľká hrčka ako golfova loptička. Prvý krát ma čaká operácia, a už kvôli tym bolestiam sa teším. Ďakujem že ste sa ozvali 😘
@magdalenakasova inak mne sa jedného dňa zväčšila, obrovská bolesť. Šla som na pohotovosť, nasadili atb. Žľaza "praskla", úľava ohromná. Ale po dobrani atb. som šla hneď na operáciu (indikácia lekára, vedela som už na pohotovosti, že operácia bude) a odvtedy pokoj. Cize od pohotovosti do operacie presli cca 2 týždne. Netrapila som sa s tym dlho.
@magdalenakasova žienky bola som na operáciu pred 4 mesiacmi bartolinky. Zase sa mi to urobilo zase na tu operáciu musím ísť neviem ako je to možné ale operácia nepomaha
@magdalenakasova žienky bola som na operáciu pred 4 mesiacmi bartolinky. Zase sa mi to urobilo zase na tu operáciu musím ísť neviem ako je to možné ale operácia nepomaha
@magdalenakasova rezanie a čistenie nie je operácia. Nerobili ti náhodou len to? Ešte som nepočula, že by sa opätovne zapálila už vybratá žľaza, ktorá tam nie je....
Operácia je výber žľazy pod úplnou narkózou.
@magdalenakasova rezanie a čistenie nie je operácia. Nerobili ti náhodou len to? Ešte som nepočula, že by sa opätovne zapálila už vybratá žľaza, ktorá tam nie je....
@nikpa žľazu mi nevybrali len vyčistili. Povedali že to nieje bartohliniho ale abces.
@nikpa robili mi to pod narkozou ale žľazu mi nevyberali len vycistili
@nikpa robili mi to pod narkozou ale žľazu mi nevyberali len vycistili
@magdalenakasova mne to čistili bez narkozy, čiže to ti robili to isté čo mne, akurát v narkóze. Tiež sa mi po čistení opätovne zapálila. Treba ju kompletne vybrať.

Myslím, že som bola v nemocnici 2-3 noci, operovana som bola v plnej narkóze. Po operacii úľava riadna. Je to už 22 rokov (v r. 2008 ma operovali) a odvtedy sa to nevrátilo.