icon

Bezpečné používanie tampónov počas menštruácie: Tipy a rady

dada767
13. feb 2024

Ahojteee ...
Mám otázku ohľadne tampónov ...
Čítala som aj o kalíšku a zatiaľ chcem skúsiť tampóny 😊 do teraz som používala iba vložky počas menštruacie aj som chcela používať tampóny no po pravde bála som sa 🙆😂 ... Že by mi ten tampón mohol záisť niekde hlbšie a nevyberiem ho 😂😂😂🤫 alebo že sa mi utrhne šnúrka..
No zistila som že vložky už mi idú hore krkom 😂 a strašne mi začali liezť na nervy tak teraz keď mi začala ms som si šla kúpiť tampóny plus intímky pre istotu si ich dávam spolu z tampónom 😊 zatiaľ je všetko v pohode a cítim sa lepšie istejšie a teraz mi ms už ani tak nevadí ako keď som používala vložky 😊 no počula som o možnom toxickom šoku i keď dodržiavam hygienu bojím sa trošku 😊 a hlavne nechcem sa vracať k vložkam vôbec už ani na noc 🙆🙊 len sa bojím mať tampón v noci keďže neviem koľko hod. Budem spať 😬 ... A tiež otázka ako zistím že ms skončila ? Pretože menzes začal pred 3dnami no dnes som mala už sucho tak som myslela že skončila no po cca 2hodinach som opät začala krvácať takže neviem ako mám zistiť ze ms je preč 🤦🙆

Strana
z2
biaa
20. máj 2024

@dada767 ahoj používam tampóny a používala som aj kalisok skúšala som viac typov ale neviem sa nám spoľahnúť pri športe trebárs sa mi niekoľko krat stalo že sa vo mne pohol a Spinila som aj cez neho. Za mňa tampóny sú jediná istota😂 záleží od menštruácie ale meniť zo začiatku trebárs každé 2 hodiny a keď už máš slabšie tak menej často pravdaze pravidelne a toxický sok pri pravidelnej výmene nemá prečo nastať

peblanus
3. sep 2025

Tampony vysusuju sliznicu, do kaliska natecie iba to, co ma vyjst von.
Za mna kalisok a menstruacne nohavicky od sayu.cz , ja inak znesiem len bavlnu, ale tieto su fakt top.

Strana
z2