icon

Bielenie intímnych partií

21. dec 2021

Ahojte mám takú otázku má niekto s týmto skúsenosti nejaké prípravky na doma ktoré sú bezpečné a pomáhajú ide len o intímne okolie zdá sa mi dosť tmavé a nieje to moc pekné ďakujem

Strana
z3
stary_ujco
22. dec 2021

Ako to bolo s tým obkladacom v bordeli? Chcel vidieť ako bude vyzerať ružová sparovka na ciernych kachlickach...

laska86
22. dec 2021

Jasom si najprv prečítala že balenie intímnych partií😂😂😂😂

lavender273
22. dec 2021

@snezienkaaa82 'aby svietila v tme'. To mi pripomenulo scenku z the Mighty Boosh 🤭

mr_is
Odpoveď bola odstránená
mr_is
Odpoveď bola odstránená
aylinn
26. dec 2021

kedy ženy na MK už pochopia že každá žena ma niečo čo sa jej na sebe nepáči a chcela by to zmeniť , to že vy vyhodnotíte jej “komplex” za totálnu kravinu jej fakt nepomoze a ani sa toho komplexu nezbaví, niektoré sa tu fakt pretekate ktorá napíše väčšiu sprostosť aby mala čo najviac lajkov na komente od rovnakých..
to je ako keď niekto je smutný a prídeš za ním a povieš - nebuď smutný
Fakt brutálna pomoc, podľa mňa fórum je o tom aby si ľudia pomáhali a radili si, toto tu už je čistá slepičáreň , nie fórum.

oli18
26. dec 2021

@mr_is tvoja odpoveď je adekvátna tvojmu IQ. Dokonca ich tu máš niekoľko, všetky rovnaké, ty uchyl.

mr_is
Odpoveď bola odstránená
mr_is
Odpoveď bola odstránená
h2
26. dec 2021

@stary_ujco 😂😂😂 Odpadla som!

h2
26. dec 2021

@mr_is "A terazky mi povedzte, Kefalín, čo vy si predstavujete pod skratkou IQ?" To znamená, že Ty sám to nevieš? (Keby si nevedel, o čom je reč, je to paródia na citát z kultového filmu Černí baroni.)

mr_is
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
26. dec 2021

@mr_is Ty si kludne nechaj bielit kakac kvoli svojmu partnerovi 😂

mr_is
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
27. dec 2021

@mr_is To musí byť sklamaný.😢

mr_is
Odpoveď bola odstránená
totheniko
17. júl 2022

Ahoj, ako si dopadla s bielením? Zaujímajú ma tvoje skúsenosti, totižto aj mne sa vytvárali flaky tam, kde predtým neboli a po narodení malej, ak sa to nezmizne, tak tiež si to plánujem vybieliť. Tak ak si ešte tu, kľudne píš aj správu, ako sa to poriešilo 🙂 Maj sa a ďakujem.

sofimatko52
24. apr 2024

Viem že je to strašia téma ale prosím vás pomohlo vám niečo. Mňa trápi podobné niečo od pôrodu a nasledovnej sterilizácie. Mám podobný problém stmavnuta pokožka pod pazuchami,pod prsiami a tiež vo vnútornej strane stehien.jeto také nepekné a zachvilku bude aj leto sa hambim. Ďakujem za skúsenosti

Strana
z3