icon

Biely hustý výtok po plodných dňoch

adelka42
15. aug 2025

Ahojte chcela by som sa poradiť či sa stym niekto nestretol... Tento mesiac som na plodne dni nemala vytok ale presne po vypočítani skončenia plodnych dni sa mi objavil biely husty vytok v malom množstve... S manželom sa snažíme o babetko... Styk sme mali podľa apky v deň s vysokou šancou otehotniet... Viem že na test je ešte skoro ku gynekologičke budem ísť zbytočne aj to že ovulacia ne funguje podľa apky ale chcela som sa spýtať keď nebol ten plodny hlien ale len na konci ten husty biely vytok veľmi maličko znamena to že tento mesiac som nemala tie plodne dni alebo bolo to len bez vytoku

blaazi
16. aug 2025

@adelka42 nuz podla uvedenych informacii nie je mozne potvrdit, ze ovulacia bola. Odporucam merat bazalnu teplotu a sledovat cervikalny hlien, husty biely hlien moze byt aj pred aj po ovulacii, cez ovulaciu by mal byt podobny vajecnemu bielku alebo dokonca len pocit mokra a klzka. Nasledne ak vystupi bazalna teplota a objavi sa menejkvalitny husty, biely hlien, pripadne zmizne uplne, ide o poovulacne obdobie. Aplikacie v tomto smere sami osebe naozaj nepomozu kalendarnou metodou urcit ovulaciu. Ja mam.nepravidelny cyklus napr. a riadim sa len pozorovanim.

blaazi
16. aug 2025

@adelka42 ale v skratke mohla byt ovulacia, ale viacplodny hlien nebol pozorovany, nasledne biely husty hlien, ci sa podarilo uvidite 😉