icon

Bodavé bolesti v podbrušku

17. apr 2025

Ahojte, prosím Vás o názor alebo radu kto sa stretol s niečím podobným. Pred dvoma mesiacmi mi začali ostré bodave bolesti v ľavom podbrušku. Myslela som, že možno ovulácia, ale nie. Bolo to niekoľkokrát do dňa. Bolest vystrelovala do stehna, krížov, časom sa preniesla akoby k obličke, pod rebrá. Z chirurgického a neurologické hľadiska je všetko v poriadku. V moci som mala zvýšené množstvo baktérií,ae nevyšla žiadna konkrétna. Dr mi dala ATB, no volest stále pretrvavala. Bola som na urologii, kde už bol ale moč uplne v poriadku, sono mocoveho ústrojenstva uplne v poriadku. Z gyn hľadiska tiež vraj všetko v poriadku. Po mesiaci q pol sa pridružilo palenie zo spodu, výtok, zvýšená teplota. Z gyn steru zistené dve baktérie(ecoli a emterokok) a kvasinky. Predpísaný macmiror, bodava bolest začína už aj na druhej strane podbruška. Cele sa to ťahá už dva mesiace. Mali ste niektorá takéto problémy s baktérií a kvasiniek? Pálenie a výtok pochopím, ale pred tým dlhu dobu len ostré bodave bolesti akoby vo vaječníku? Som už z toho zúfalá, strašne bývam aj unavená, ničí mi to život, pretože je vraj všetko v poriadku a ja mam stále bolesti. Plánujem bábo a preto sa bojím, aby to nebolo čosi vážnejšie. Bolesť nemám viazanú nq menštruačný cyklus, vyskytuje sa takmer každý deň. Za každú podobnú skúsenosť budem vďačná.

hallka
17. apr 2025

Neskusala si pit zensky caj alebo alchemilku? Vies ze by si si dala taku nejaku cajikovu kuru a este mozno sa naparit odspodu a jest preventivne brusnice. Mozno si nachylnejsia na zapaly zospodu.

autor
17. apr 2025

@hallka pijem alchemilku, urolgicky čaj, brusnice doplnky, tinktúry na preliecenie vaječníkov a celých ženských orgánov. Je to o trosku lepšie, ale aj tak sa tie bodave bolesti stále vyskytujú. Nikdy v živote pred tým som čosi takéto nemala. A najskôr to boli dlho naozaj len bodave bolesti na jednej strane bez akýchkoľvek iných príznakov.

hallka
17. apr 2025

Tak ono vekom pribudaju aj choroby a tazkosti povedzme si uprimne 🙈 Tiez som na strednej skole nemavala bolestivu ovulaciu a odrazu po 18tke ak keby ma nozom rezali..Este mi napadlo ci to nemozete mat aj mozno nejako natiahnute.

autor
17. apr 2025

@hallka jasné pribúdajú, to si plne pripúšťam. Len keby aspoň zistia príčinu a lieči sa. Na konci minulého roka som mala mimomaternicove s odobratim vajcovodu a po dvoch mesiacoch začali tieto problémy