Bodavé bolesti v podbrušku
Ahojte, prosím Vás o názor alebo radu kto sa stretol s niečím podobným. Pred dvoma mesiacmi mi začali ostré bodave bolesti v ľavom podbrušku. Myslela som, že možno ovulácia, ale nie. Bolo to niekoľkokrát do dňa. Bolest vystrelovala do stehna, krížov, časom sa preniesla akoby k obličke, pod rebrá. Z chirurgického a neurologické hľadiska je všetko v poriadku. V moci som mala zvýšené množstvo baktérií,ae nevyšla žiadna konkrétna. Dr mi dala ATB, no volest stále pretrvavala. Bola som na urologii, kde už bol ale moč uplne v poriadku, sono mocoveho ústrojenstva uplne v poriadku. Z gyn hľadiska tiež vraj všetko v poriadku. Po mesiaci q pol sa pridružilo palenie zo spodu, výtok, zvýšená teplota. Z gyn steru zistené dve baktérie(ecoli a emterokok) a kvasinky. Predpísaný macmiror, bodava bolest začína už aj na druhej strane podbruška. Cele sa to ťahá už dva mesiace. Mali ste niektorá takéto problémy s baktérií a kvasiniek? Pálenie a výtok pochopím, ale pred tým dlhu dobu len ostré bodave bolesti akoby vo vaječníku? Som už z toho zúfalá, strašne bývam aj unavená, ničí mi to život, pretože je vraj všetko v poriadku a ja mam stále bolesti. Plánujem bábo a preto sa bojím, aby to nebolo čosi vážnejšie. Bolesť nemám viazanú nq menštruačný cyklus, vyskytuje sa takmer každý deň. Za každú podobnú skúsenosť budem vďačná.
@hallka pijem alchemilku, urolgicky čaj, brusnice doplnky, tinktúry na preliecenie vaječníkov a celých ženských orgánov. Je to o trosku lepšie, ale aj tak sa tie bodave bolesti stále vyskytujú. Nikdy v živote pred tým som čosi takéto nemala. A najskôr to boli dlho naozaj len bodave bolesti na jednej strane bez akýchkoľvek iných príznakov.
Tak ono vekom pribudaju aj choroby a tazkosti povedzme si uprimne 🙈 Tiez som na strednej skole nemavala bolestivu ovulaciu a odrazu po 18tke ak keby ma nozom rezali..Este mi napadlo ci to nemozete mat aj mozno nejako natiahnute.
@hallka jasné pribúdajú, to si plne pripúšťam. Len keby aspoň zistia príčinu a lieči sa. Na konci minulého roka som mala mimomaternicove s odobratim vajcovodu a po dvoch mesiacoch začali tieto problémy

Neskusala si pit zensky caj alebo alchemilku? Vies ze by si si dala taku nejaku cajikovu kuru a este mozno sa naparit odspodu a jest preventivne brusnice. Mozno si nachylnejsia na zapaly zospodu.