icon

Bol niekto s dieťaťom u gynekologičky menom Nižnanská?

nogica
26. júl 2017

Ahojte boli ste niekedy s malou dcérou u tejto gynekologičky?. Aké máte skúsenosti?. Riešila Vám výtoky u dieťaťa?.
Nám sa ju nedá nikdy zastihnúť. A čítala som na nu aj viacero negatívnych skúseností, mamičky písali, že ich nechcela vyšetriť a aj tu v diskusii , že pri krvacaní mamičke neverila poslala ju preč a bol problém. Ale čítala som aj pozitívne od mamičiek a porodov.
Tak mám obavy ako je to s deťmi?.

janka2501
26. júl 2017

Ja som bola s malou,ale pred 10r. Mala s bazena vytok. Vysetrila ju hoci dcerka bojovala. Ale chvalabohu preslo to. Odvtedy nic. No ale kym sme sa tam dostali to trvalo. 2x nas objednala a zrusila. Bola vzdy na sale. Dalsi x uz som povedala ze pockam, to sme cakali asi 4h kym prisla zo saly-bola pri porode. Ale dr skusena nemozem nic zle na nu.

marcelatje
26. júl 2017

V prvom tehotenstve som chodila k nej. Raz som u nej bola s dcerkou. Vysetrila ju, nastastie nebol ziaden problem. Ona je taka vecna, studena ako psi cumak, ale odbornicka. A raz som s dcerou bola u detskej gynekologicky na Kramaroch a ta bola super.

bets
26. júl 2017

Ja som bola u nej s dcérou pred 12 rokmi a potom pred 8 rokmi. 1x bola dcéra bábätko a doktorka bola veľmi mila a jemná k bábätku, veľmi dobrá skusenost, poriesili sme výborne, co bolo treba. 2x bola doktorka roztržitá, spravila odber a ked som sa na kontrole pýtala na výsledok, tak sa tvarila, ze žiadne nie su, ze sa nerobil žiadny odber, vtedy to bola taká negatívna skusenost, vrátane celého vysetrenia a spôsobu jednania, ze som si povedala, ze s dieťaťom k nej uz nikdy nepôjdem.

nogica
autor
30. júl 2017

@bets Tak to ako stratila výtery? ved to je vôbec neprijemne vysetrenie a napokon sa nic nedozvies... A ako myslis sposob jednania.?

bets
30. júl 2017

@nogica ja neviem ci sa stratili, predpokladam ze nie. Pýtala som sa na výsledok a ona sa nepozrela ani len do systému, ze ci su výsledky (na Antol. všetky výsledky majú v systéme).