icon

Bolesť a neobvyklé príznaky vo vagíne u tínedžerky?

25. jún 2024

Včera sa mi vo vagíne urobila biele akne, povedala som si okej, mozno z holenia. Ale vcera vecer som zistila, ze tam mam biely cerveny ako keby mokvajúci alebo lesklý fľak, ktory dost boli. Bolia ma aj vajecniky. Co by to mohlo byt? Uz som objednana ku gynekologovi zajtra, ale tak len tak pre info. Mam len 18, nikdy som este nemala pohl.styk. Ale davala som si tampon prvykrat v zivote a dala som si ho zle takze som trpela v bolestiach no a hned v skole som si ho bezaka dat prec a uplne som zabudla umyt ruky v tych bolestiach 🙄🙄🙄🙄🙄🙄😬😬🙄🙄🙄

autor
25. jún 2024

A este je mi trosku aj zle… nemôžem vobec chodiť, v noci som sa zobudila na bolesť

stellariaaquatica
25. jún 2024

To z pár hodín nepohodlia tampónu mať určite nemôžeš... Gynekológ zistí viac. A "vo vagíne" nič z holenia mať nemôžeš. Anatómia
Neviem ti poradiť je tam veľa odlišných symptómov. Daj vedieť čo ti zistil

autor
25. jún 2024

@stellariaaquatica skor som myslela, ze asi som si nejaku infekciu zaniesla, lebo som si neumyla ruky. Ano dam, dakujem aj tak

sisa_s
25. jún 2024

Cim si sa holila? Ja som raz mala miesto suchsej koze pri kolene a elektricky strojcek mi strhol cast koze, vtedy som tam mala taky "leskly, mokvajuci flak"...
Ale to nemas asi VO vagine, ale na vonkajsom genitali

autor
25. jún 2024

@sisa_s holila som sa v sobotu a ten flak sa mi urobil az vcera. Nasla som priznaky oparu, ze da sa to zaniest aj rukami, tak uvidim co povie doktor

sisa_s
25. jún 2024

Tak tazko povedat, lekarka musi vidiet a teda ani poradit neviem, co na to, kedze 1 vec moze zlepsit aj zhorsit ranu... ale skus nejak vetrat ranu, ak si sama

hipuska
25. jún 2024

Tak záleží ako ti.je. Ako ti je zle? Pohotovosť si nezvazovala?

anitta98
25. jún 2024

uf, to vôbec neznie dobre. ale super, že si sa objednala ku gynekológovi, to je úplne prvá voľba, tu ti asi nepomôžeme. ešte som sa s takým niečím veru nestretla, ale tiež si myslím, že toto mať z tampónu isto nemôžeš. no ja to stále hovorím - ruky si treba umývať stále.

andrejka1974
25. jún 2024

Podľa mňa to môže byt aj reakcia na tampón predtým si ho nemala tak telo zareagovalo uvidíš čo ti povie lekár

autor
26. jún 2024

bola som u lekara, bola zo zapalena zlaza