icon

Bolesť močového otvoru a zápach

3. máj 2023

Ahojte, už dlhšie cítim pichanie močového "otvoru", pichanie v podbrušku - presne v strede a bolesť po bokoch tela. Furt chodím močiť, aj vidím krv aj zrazeniny v moči, no moč mám podľa lekárky OK, len bielkovinu v moči, inak nič. Minule som cítila aj neuveriteľné pálenie pri močení a zase krvné zrazeniny, prosím Vás, neviete čo to môže byť alebo na aké testy ísť ? Nakoľko podľa laboratórnych výsledkov v moči problém nie je. Ešte doplním že moč mi páchne ako veľmi nechutná ryba, som zúfala...

eri444
•
3. máj 2023

Mňa by zaujímalo, že ako je to možné, že doktorka môže povedať, že si v poriadku, keď máš krv v moči? Dobré to očividne nie je, krv proste neznačí nič dobré. To mi fakt hlava neberie.

autor
•
3. máj 2023

@eri444 Dávala som moč na testy a tam všetko OK. Ono tie zrazeniny v moči sú len niekedy, zase dva dni OK a pokračuje to ďalej. Navyše teraz aj zápach... Idem zajtra na krvné testy a dám znovu aj moč.

melanta
•
3. máj 2023

Aké testy konkrétne ti robili? Ak máš krv v moči, bez ohľadu na to, či denne alebo len občas, ak by urobili kompletné laboratérne testy, tak neverím, že nič neobjavia. Žiadaj riadne a komplexné testy. Alebo choď k inému lekárovi.

salamistka
•
3. máj 2023

bielkoviny v moči znamenajú, že v močových cestách je infekcia, ktorá ak nebude liečená, môže poškodiť obličky...zápach v moči znamená, že tá infekcia postúpila už vyššie, do horných močových ciest

salamistka
•
3. máj 2023

a v moči nesmú byť bielkoviny ani krv, je to dosť vážne, nezanedbaj to

gejb
•
3. máj 2023

Hneď na urologiu ako urgentny prípad...obvodná nech ti pekne lístok vypíše. Ten jej prístup nechápem

martinkatinka
•
3. máj 2023

Chod teda ku gynekologovi. Ked ti obvodna nepomohla
Moj je taky, ze aj toto vyriesi, nema problem urobit testy a napisat pripadne lieky.