icon

Bolesť po kyretáži: Skúsenosti a rady od žien

31. dec 2023

Som presne 10 dní po kyretazi ( zamlcany potrat. V 10 TT)
Ešte trochu spinim na hnedo. A dosť ma pobolieva brucho ako pri menštruácii. Niekedy menej niekedy viac ( dnes trochu viac, dala som si magnézium magnosolv)
Do kedy ste mali bolesť po kyretazi, celkovo som dosť krvácala po nej aj celkom dlho ( nebol to prvý zamlcany potrat a ani prvá kyretaz ) ale takýto priebeh po zákroku som nemala.
U lekárky som sa hlásila a dohodli sme sa na kontrole aj krvi aj sono až v januári.
Dokonca mám tehotenské príznaky ako bolesť pŕs a trochu aj nevoľnosť.

sofia1979
•
31. dec 2023

Och myslím si, že by bolo fajn to skontrolovať u Dr, aby z toho nevznikol nedajbože nejaký zápal držím palce a je mi to ľúto ja som si tým prešla pred letom

autor
•
31. dec 2023

@sofia1979 všade čítam že je to normálne že sa maternica sťahuje 😪 ale už som si dala aj Ibalgin a stále cítim bolesť.

korylan
•
31. dec 2023

Teplotu si omeraj, keď doucinkuju lieky.

macilaci
•
31. dec 2023

Po 3 kyrete viac ako týždeň.

autor
•
31. dec 2023

@korylan teplotu nemám to si sledujem, nakoľko viem že môže prísť zápal. Po ibalgine mi tá bolesť ustúpila🙏. Snáď bude už kľud.

autor
•
31. dec 2023

@macilaci toto je moje 5 tehotenstvo 😪 kyret druhý krát a mám dve deti a jeden krát som potratila samovoľne. Ale ani raz som nemala takéto sťahovanie maternice. Ak to je teda sťahovanie maternice

alexandraas
•
31. dec 2023

Ja som mala tiez podobne bolesti,ale len dva dni cca...ja som si davala Nospu

autor
•
2. jan 2024

@alexandraas ďakujem za tip už je to lepšie