Bolesť pri ovulácii
Máte skúsenost s takou bolestivou ovuláciou že vás ťahá celé podbruško,až sa neviete vystrieť ?
Dnes som 13 DC tak rozmyslam či to súvisí. Bolel ma aj ľavý bok pod oblickou a teda neviem či už to nie je zápal
Vďaka za rady.
@zuzuliennka1 no to bola taká bolesť že pomohla len tepla sprcha. A to je normálne? Lebo doteraz som to nemala Kým som brala antikoncepciu
zatiaľ som na rodičovskej dovolenke tak neviem si predstaviť takto fungovať keď pôjdem do práce...
Mohlo to byt teraz raz s uz taka nebude. Alebo bude miernejsia. Alebo aj nie… ale moze sa to zmenit. Aj ja mam bolestivu a teda niekedy par hodin ledva kracam skrcena. Ale jeden mesiac iba boli a iny boli takto sakra
mne sa to po pôrode úplne otočilo, ani neviem že mám menštruáciu a ovulácia je katastrofa, bolesti celých deväť dní
Ja mám bolestivú ovulaciu, presne ako opisujes, ten jeden deň je to katastrofa. V práci je to veru masaker, občas si beriem dovolenku. Ale zase menštruáciu mám v pohode, absolútne má nič nebolí, tak aspoň že tak. 😁😅
Ja to mám kvôli cystám. Tá bolesť mi nedala tak som išla ku gynekologovi a ten zistil, že sa mi tvoria a potom sa vstrebú.
tak tazko povedat, ci normalne.
ja mavam bolest ako pri menzese, nic strasne, ale predsa len to proste citim. takze na rozdiel od zien ktore o svojej ovulacii ani nevedia - mam v porovnani s nimi bolesti (ale nic take co by som letela hned za lekarom)
ale ak mas fakt brutalne bolesti a kazdy mesiac, tak radsej chod za gynekologom, teoreticky to moze byt aj nejaka cysta.
Ano ja som ta šťastná😄🤦♀️ do pôrodu som nevedela čo je ovu a teraz sú to občas také bolesti ze nedávno som s tým bola až na pohotovosti 🤦♀️
Aj ja mám tak cca raz za 3 mesiace takú ovuláciu, že sa nedokážem pri chôdzi normálne vystrieť. U mňa je to vždy pravý vaječník. Pomôže len liek proti bolestia a ak je možnosť ľahnúť si do úľavovej polohy na bok. Gynekologička mi povedala, že je to normálne. Keď som mala cca 20 rokov a stalo sa mi to 1x, či 2x, utekala som na pohotovosť; lebo som si myslela, že mám zápal slepého čreva, keďže je to v podobných miestach.
Ano, raz som mala taku silnu, ze az 3 dni ma bolelo, jeden den to bolo najborsie fakt som nevedela ani chodit

ano, su zeny, ktorym sa aj ovulacia ohlasuje rovnako bolestivo, ako menstruacia