icon

Bolesť pri sexe

23. nov 2021

Ahojte, idem si k vam po radu. Stala sa mi taka vec, ze bola som chora, potila som sa a 26.10 som dostala na tyzden antibiotika, co uz je cca mesiac dozadu. Beriem antikoncepciu tak som sa chranila este tyzden po dobrati. Pri tej chorobe ako som lezala a potila sa sa mi v ten cas spravila obrovska zaparenina okolo celych genitalii. Gynekologicka mi povedala aby som si to natierala sudocremom. Vyliecilo sa to. Asi pred tyzdnom sme sa s priatelom pokusali o sex ale strasne to bolelo tak sme to nechali tak. Lenze boli to stale, uplne som ako scvrknuta. Mala som medzi tym ako sme so sexom mali pauzu staly smradlavy zlty vytok. Myslela som, ze je to z tych antibiotik este, ze porusena mikroflora atd. Natierala som canestenom a zapach zmizol ale este obcas je taky vytok, ale uz nie zlty, ze bez intimky ani na krok lebo by som mala cele mokre nohavicky. Dnes som si pre istotu robila tehotensky test, ze ci nemozem byt tehotna a v moci som nasla asi 4 poletujuce biele veci. Test bol negativny. Ku gynekologicke som objednana az o tyzden v utorok. Neviete co to moze byt? Nejaky zapal? Hlavne ten vytok mi vadi a abstinencia od sexu.

puklica13
23. nov 2021

"Poletujuce biele veci v moci" môžu but stopy bielkovín, vylučujú sa pri zápale,môžeš mať zápal močových ciest..preto aj bolesti..chod k dr..na to treba špecifické ATB
..je to jedna z moznosti

eternity24
23. nov 2021

Pri zápale moc ciest stací navštíviť vseobec lekára, nie gyn. Takze najprv by som zašla tam. Do toho utorka kedy máte termin u gyn.

autor
23. nov 2021

@puklica13 ale mna pri moceni nic neboli..

pininka1
24. nov 2021

Bezna mykoza po antibiotikach, preto to aj boli pri sexe, treba preliecit u gynekologa, moja sestra to zial ma pravidelne po atb. Urcite nabuduce aj probiotika brat, najlepsie take co su aj na urino veci.

autor
24. nov 2021

@pininka1 dakujem, myslela som si, ze je to nieco gynekologicke. Zapal mocovych ciest si poznam, to sa pri tom nemozem vymocit. probiotika som brala co mi predpisal lekar.

balaskovae
24. nov 2021

mykoza po antibiotikach? kto by to povedal a to preco vznika? oslabeny organizmus?