icon

Bolesť pri sexe - skúsenosti

simonkapatko
3. júl 2020

Čaute baby asi mesiac cítim bolesť pri sexe aké máte skúsenosti ☹️ ďakujem

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
amienne
3. júl 2020

Smer gynekolog.

tosomja
3. júl 2020

@simonkapatko no také, že keď ma niečo bolí, idem k dr. 🤦

lia_nka
3. júl 2020

Infekcia zápal hocičo to môže byť radšej chod lekárovi

sonia1990
3. júl 2020

Ja som cítila bolesť pri sexe a nakoniec mi Dr zistila ze mam cystu tak asi to môže byť zapríčinené aj cystou no určite by som skočila k Dr.

paulisko
4. júl 2020

Nechcem ťa plašiť ale predrakovinové štádium krčka maternice ale mala som to spojené aj s krvácaním počas sexu a ja mám ešte aj PCO... Držím palce nech je všetko v poriadku a si zdravá

simonkapatko
autor
4. júl 2020

@tosomja dobrý večer to viem 😁 chcem iba vedieť či má nejaká stým skúsenosti 😁 takže blbé komentáre si nechajte pre seba Ďakujem 😁

simonkapatko
autor
4. júl 2020

@paulisko No konečne aspoň jeden normálny a slušný komentár 👌 zájdem stým k doktorovy ale naposledy keď som bola povedal mi že nič tam nieje že mám skúsiť iné polohy na chvíľu to prestalo a teraz zas ☹️

simonkapatko
autor
4. júl 2020

@sonia1990 ďakujem zájdem k Dr.

jana7843k
Odpoveď bola odstránená
paulisko
6. júl 2020

@simonkapatko tak keď môžem pomôžem keď nemám čo k tomu povedať tak načo ale to nevysvetlíš.... No a robili ti aj cytológiu?... Inak mne to zistila až druhá Dr keď som vymenila pána doktora ten nič neskúmal a zastupovala ho ešte jedna pani Dr a k tej som prišla dvakrát ku koncu sa mi stávalo že som mala pár krát takú bolesť podbruška že som začala omdlievať plakať a začalo ma napínať no len raz som zvracala a ona mi povedala že nič asi sa mi pretočil vaječník... No a to mi úplne vyvrátila moja Dr nová