icon

Bolesť pŕs po styku: Je to tehotenstvo?

erizika96
5. jan 2024

Ahojte môžem už 6 deň po ovulke a styku citit úplne napätie v prsiach a bolesť? Je možné že by to bolo tehu?

dadka1997
5. jan 2024

@erizika96 tehu 6 dni po styku ? Fakt ? Nie, to nie je možné, ale mozu ťa boliet prsia, lebo hormóny a ides do obdobia PMS

marticka85po
5. jan 2024

Tiez sa priklanam k PMS. To by si uz musela mat HCG v tele aby si mala nejake priznaky.a 6dni po ovulacii by to bolo velmi skoro.este sa ani do maternice nedostalo ak by aj doslo k oplodneniu

erizika96
autor
5. jan 2024

@dadka1997 ved práve ale takéto bolesti prs som nemala pred ms teda ja mávam pravidelný cyklus ale ide mi ich úplne urvat ako keby ...

anjelicek26
5. jan 2024

Bolest prs pred MS je uplne normalna, ked sa meni hladina hormonov...

loliki
5. jan 2024

@erizika96 Al môže to byť aj tehu.

hedviga2
5. jan 2024

Bože zase sprosté otázky na ráno. Baby veď zapnite rozum, alebo si počkajte pár dní. Všetko je na nete. Ked nie je tak pridám.

egonsk
5. jan 2024

@erizika96 no a nebol tvoj priatel trosku viac naruzivy pri tom sexe a nepomylil si tvoje prsia s gumenymi koleckami na cvicenie, alebo neskusal svoj saci vykon, akoby si bola dojnica a toto je len reakcia na ten burlivy prezitok? ;)
Mozne je vsak vselico, lebo aj kazdy chlap vie, ze ked rozsieva sa semeno, moze niektore vzklicit 🙂

erizika96
autor
5. jan 2024

@egonsk sprosté odpovede si nechaj pre seba... a keď nevieš niečo normálne povedať tak držím klapacku

egonsk
5. jan 2024

@erizika96 podla tvojej historie otazok vo fore mas uz 2 deti a ides sa tu pytat ako teenagerka, ktora len vcera prisla o vencek. Na rozdiel od teba som ti nenapisal vulgarne, takze hormobalny vylev si skludni ranajkami, pomoze to aj pripadnemu pocatiu 🙂

dadka1997
5. jan 2024

@erizika96 mas obdobie pms, to ze ta to nikdy nebolelo, neznamena ze niekedy nezacne, ak by bolest dlho trvala urcite by som isla na sono prsnikov..
6 dni po sexe nemozes byt tehotna, zeny kde mate rozum? Treba studovat, aky cas prechadza spermia k vajicku, priprava vajicka na oplodnenie, oplodnenie, uhniezdenie .. a to este ani nevies ci si akurat vtedy ovulovala

erizika96
autor
5. jan 2024

@egonsk kto ti napísal vulgárne.... a keby si poriadne čítal tak o 2he som prišla a pri prvom som nič necítila žiadne zmeny v tele ale ako vidím si odborník lepší asi ako doktori...