Bolesť prsníka

21. jún 2023

Ahoj zienky 3 dní ma boli lave prso taka ťahava bolesť na spodu.. mam 3 dní do MS môže to byť tým?

damia22
21. jún 2023

ano

autor
21. jún 2023

@damia22 aj ked boli len jedno?

damia22
21. jún 2023

ja som mala asi 5 mesiacov mega problém s bolestou prsnikov pri PMS asi aj 8 dní pre MS! Tie bolesti boli neskutočné a bohužiaľ som si musela dávať niekedy aj lieky od bolesti. Musela som spávať s podprsenkou a prelepovat si bradavky leukoplastom také bolesti som mala. Muž mi prsník masíroval pred spánkom lebo inak by som nezaspala. Strašne sa mi zdurili v oboch žlazy ale strašne že som sa vylakala a išla k doktorovi ten ma poslal aj na sono. Povedal mi len toľko že keď to mám len pred MS to znamená že moje telo kritický reaguje na hormonálne výkyvy a keď to chcem upraviť tak len hak alebo nevie. Mňa bolieval lavý a úplne zdurené ale iba jedna čast viac bolela neviem či to nebola horná, bočná. Nepoznám absolutne nikoho ktosi prežil tento istý problém ani tuto na fóre som nenašla. Teraz mam znova 8dní do ms a už zas cítim to zdrurovanie v prsníku ale odkedy mam lepšiu stravu tak ma to o 70% menej bolí.

autor
21. jún 2023

@damia22 tak mňa to až takto extrémne neboli.. je to mierna a len raz za čas ale viem ze mam par dni pred ms... takúto situáciu ako vy som nemala. To co telo dokáže ne neskutočne. Aká sme každá iná počas MS

lilizzachy
22. jún 2023

Môže to byť MS. Ak po MS neprejde skús vymeniť podprsenku. Mňa mesiac bolel prsník, keď som si kúpila novú podprsenku bez kostice, prešlo to. V intimissimi majú také bez kostice aj pekne vytvaruje prsia (keďže som po dojčení 😃). Stala síce 30€, ale stojí to za to je veľmi pohodlná, bolesť má prešla.