icon

Bolesť v oblasti maternice pri sexe po umelom prerušení tehu

petka2101
1. mar 2017

Ahoj, pred mesiacom som bola na UPT. Po 3 tyždnoch od zakroku som bola na kontrole a všetko bolo v poriadku pekne zahojene. Sex bol tiež v poriadku bez bolesti cely tyždeň, no včera ma začalo pri ňom pobolievať brucho v oblasti maternice. Najprv len trochu a potom sa to zhoršovalo a museli sme sex ukončiť. Ta bolesť bola taka silna, že som sa nemohla ani pohnuť. Pripomínalo mi to bolesti ako pri kontrakcii, ako keby ma išlo roztrhnuť. S každým pohybom som cíila ostru a pichľaú bolesť. Neviem čo to môže byť, keďže týždeň predtym som bola u lekarky a všetko bolo v poriadku. Máte s tym niektorá skúsenosť?

Strana
z2
liara30
5. mar 2017

@persica Nesmies si pripustat ze sa nieco skomplikuje.Mysli pozitivne a ms ta len precisti.A mas silne?Ja som citala ze po zakroku je prva ms silna a trva aj 10 dni😠Nic len bud v pokoji ked sa da.Ono to vsetko prejde.Ja priznaky mam uz vyse tyzdna a nic....

persica
Odpoveď bola odstránená
smokenakova
25. okt 2021

Bola som na potrate je tomu mesiac a menzes vôbec neprišiel kŕče mam v bruchu stále robila som si test ci mi to dobre spravili bol negatívny co to môže byť vie niekto poradiť

Strana
z2