icon

Bolesť v podbrušku pri sexe

epsondell
27. júl 2020

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je normálne pociťovať bolesť v podbrušku ked partner "prirazi az na dno." Zatial nezijem sexualne dlho, vyskusali sme len zopar poloh no v podbrusku ma to zaboli vzdy ked partner narazi na krcok. K lekarovi som objednana o tyzden. Chcem sa len opytat ake s tym mate skusenosti, ci je to normálne resp čo by to mohlo byt. Je to moj prvy sexualny partner, velkost prirodzenia - priemer. Vdaka za odpoved

cuvienka
•
27. júl 2020

mozno to je aj tym, ze so sexom este ako tak zacinas, no ak by si bolest pocitovala stale, tak by som si k doktorovi isto zasla. ono su polohy, ktore nie kazdemu vyhovuju

zuzanka.zuzu
•
27. júl 2020

v prvom rade by som to povedala partnerovi - ad1 ho poteší, že nie je "priemer" 😉 ad2 ťa to prestane pobolievať

epsondell
autor
•
27. júl 2020

@zuzanka.zuzu je to aj pri jemnom sexe, akonahle narazi na krcok citim bolest v podbrusku

zuzanka.zuzu
•
27. júl 2020

@epsondell uvidíš čo ti povie lekár... mňa zo začiatku skôr pobolievalo pri vnikaní, nie pri dorážaní (ak teda, lebo mňa to nebolelo)

epsondell
autor
•
27. júl 2020

@zuzanka.zuzu ano, pri vnikani ma to zozaciatku bolelo tiez,, okolo vchodu do posvy, resp. bol to neprijemny tlak. ale to uz prestalo...no to zabolenie v podbrusku citim ozaj vzdy ked narazi na krcok. A stale mi treba na malu...pocas aj po sexe..aj ked predtym idem na wc, ked zacne partner tlacit hned utekam zas, pricom medzitym ani nepijem vodu...

molllinka
•
27. júl 2020

Mozes mat obratenu maternicu, tym padom ti mozu byt niektore sexualne polohy neprijemnejsie.

epsondell
autor
•
27. júl 2020

@molllinka tu mam v normalnej pozicii, chodila som k dr uz predtym na prehliadky aj ked som bola panna. na ultrazvuku to videl

sterea
•
27. júl 2020

Možno máš len zápal . Teoreticky aj pri myómoch /mal by ich vidieť na sone/, alebo endometrióze /je potrebné laparoskopické vyšetrenie/ môže pobolievať pri sexe. Ale predpokladám, že si mladá, tak skôr na ten zápal by som to videla, keďže máš aj potrebu častého močenia.

akinom0077
•
27. júl 2020

@epsondell mna v podbrusku boli v case ovulacie pri polohe zozadu🙂 a potom vtedy ked na mna lezie mykoza alebo bakteria... zdravu zenu nema co boliet pri sexe to si zapamataj a je jedno ci je divoky sex alebo nie😂

viera235
•
28. júl 2020

ja mám myom a vtedy ma to občas pobolievalo, môže to byť aj tým...mne to hovorila doktorka že ma to môže bolieť a potom som jej dala za pravdu...

epsondell
autor
•
28. júl 2020

@sterea to mocenie castejsie ale mam len pocas a chviolku po sexe, inak som uplne ok

lucas1981
•
Odpoveď bola odstránená
•